Witam, przeszukałem forum i nie znalazłem podobnego problemu, ale być może ktoś go już przerabiał, ale do rzeczy. Tuż po zakupie Sonaty okazało się że nie odryglowuje drzwi przednich pasażera z pilota, ale o dziwo go zamyka (ten sam wariant wystąpił po zamknięciu z kluczyka), na drugi dzień pięknie zamykały i otwierały się wszystkie rygle. Następny dzień przyniósł zwrot akcji, z rana było wszystko ok ( otwarcie, przejazd do pracy i zamkniecie, wszystko malina). Po parogodzinnym postoju, Sonata z pilota odryglowała drzwi, ale po otwarciu drzwi kierowcy zaczął wyć alarm, pomogło ponowne zamknięcie i otwarcie drzwi z kluczyka, ale już wszystkich rygli nie otwarło (stanął przód pasażera i prawy tył), po przejechaniu paru km ponowna próba i okazuje się że odryglowuje wszystkie drzwi poza drzwiami kierowcy, kolejne przejechane km i pojawiła się kolejna opcja, drzwi kierowcy odryglowuje, ale tylnych nie można otworzyć nawet ze środka. Próbowałem zrobić reset zgodnie z instrukcją w książce pojazdu, ale nie przyniosła zamierzonego skutku. Po paro godzinnym postoju centralny wrócił do pierwotnego ustawienia, czyli zamyka wszystko, ale nie odryglowuje drzwi przednich pasażera. Nie znam Sonaty, dopiero zaczynam się "uczyć" tego auta, dlatego zwracam się do Was o jakąś wskazówkę.