Forum > Matrix / ix20

[ix20] Przeglądy w ix20

<< < (8/26) > >>

rekin323:

--- Cytat: "lukasz.zst" ---Bardzo tani przegląd,
Ale uprzedzano mnie w dwóch serwisach że można stosować własny olej ale jak dojdzie do awarii silnika to zwalą na olej, że nie był zakupiony u dilera .
Zdążały sie podobno takie przypadki .
Wiem można sie z tym kłócić ale jak ma to trwać miesiąc lub 3 lata sądownie kto ma naprawić silnik to lepiej wlać olej ten co leje serwis
--- Koniec cytatu ---

[/size] przegląd po roku/12000km

koszty ASO "Warszawa" 350 zł + shell helix 5w40 108zł total 458zł
porównując z innymi markami cieszy:), olej kupiony w dużej hurtowni:) nie zamierzam sie spierać, ale żadne ASO nie może odmówić nalania klientowi oleju który kupił a wierzę ze nie można straszyć "podróbkami" umówmy się 27zł/litr to nie 65zł/litr z beczki zysk100%-150% rozumiem ale 240% prowizji!!!

Dla ciekawostki ASO/producent też zleca badania oleju po przebiegu w Instytucie Transportu Samochodowego wiec argument że gwarancja nie przekonuję mam nadzieję ze nie tylko mnie...

kri$:
Jestem po rocznym przeglądzie, 14600 km, koszt z wymianą żarówek dziennych LED (kupione na ebayu z przesyłką 18,75 zł) 361 zł. Sama wymiana żarówek to 60 zł. Olej mój MOTUL, filtry serwis, nie wymieniałem filtru klimatyzacji, który był wymieniany niedawno.
W serwisie wymiana oprogramowania silnika, co to za zmiany w serwisie nie wiedzieli, po podłączeniu samochodu do komputera, jest info o aktualizacji.

Zbyszek:
Ładny zestaw :-D

cosmo:

--- Cytat: "kri$" ---Jestem po rocznym przeglądzie, 14600 km, koszt z wymianą żarówek dziennych LED (kupione na ebayu z przesyłką 18,75 zł) 361 zł. Sama wymiana żarówek to 60 zł.
--- Koniec cytatu ---

No jaja jakieś... ja dzwoniłem dziś do ASO Hyundaia Spolmot we Wrocławiu i powiedzieli mi, że koszt przeglądu będzie wynosił około 800 PLN!

lukasz.zst:
TO jedz do innego serwisu na  przegląd ja zapłaciłem 430zł
http://hyundaiklub.pl/forum/viewtopic.php?t=720&postdays=0&postorder=asc&start=15

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej