Forum > Matrix / ix20

[ix20] Przeglądy w ix20

<< < (9/26) > >>

kri$:
Sam I przegląd gwarancyjny to 250 zł, i ani złotówki więcej.

jack55:

--- Cytat: "kri$" ---Sam I przegląd gwarancyjny to 250 zł, i ani złotówki więcej.
--- Koniec cytatu ---

Łatwo powiedzieć......Ja jestem właśnie po rocznym przeglądzie.Koszt 515zł w dodatku bez wymiany  filtra kabinowego.I taka cena mniej więcej u wszystkich dealerów w Trójmieście :-/
kri$ o co chodzi z tą wymianą oprogramowania w Twoim Ix20 .W jednym wątku piszesz o wymianie softu w komputerze a w drugim o zmianie oprogramowania silnika :?:
U mnie na przeglądzie nic nie wgrywali ;-)

kri$:
Wgrali oprogramowanie komputera, a więc i sterownie silnikiem, co to da nie wiem, ktoś pisał na forum że oprogramowanie zmieniał w Czechach w serwisie, i spadło spalanie.

lukasz.zst:
Ja mam takie pytanie.
Jadąc na lampach dziennych nie pali sie tylne  oświetlenie. Wiele osób montuje lampy led philipsa ,lub fabryczne i jeżdżą w nocy na leadach i lampach zwykłych czy to jest z godnie z prawem, ponieważ chce tak zrobić żeby lampy do jazdy dziennej w ix20 tez paliły sie w nocy

ph71:

--- Cytat: "lukasz.zst" ---Ja mam takie pytanie.
Jadąc na lampach dziennych nie pali sie tylne  oświetlenie. Wiele osób montuje lampy led philipsa ,lub fabryczne i jeżdżą w nocy na leadach i lampach zwykłych czy to jest z godnie z prawem, ponieważ chce tak zrobić żeby lampy do jazdy dziennej w ix20 tez paliły sie w nocy
--- Koniec cytatu ---

To jest niezgodne z prawem. Używanie świateł mijania wyklucza równoczesne używanie świateł do jazdy dziennej.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej