Forum > Matrix / ix20

[ix20] Przeglądy w ix20

<< < (7/26) > >>

lukasz.zst:
Na 1000% robil na gwarancji, nie bede sie wypowiadal za kogos.
W Czechach jest akcja serwisowa na zawieszenia w ix20, ja to przekazalem do pana pawła lilipop z hyundai poland i otrzymalem odpowiedz, hyundai polska nie przewiduje takiej akcji ze gwarancja jest 5 letnia i obejmuje cala europe i ze jak dostalem zaproszenie do czech to tam moge jechac na wymiane amortyzatorów. Na stronie czeskiego klubu hyundaia opisuja ze bardz to pomaga

Wysłano z Samsung Tablet

ix20hyundai:
Witam
Wymiana amortyzatorów była na gwarancji. Naprawdę inne teraz jest auto
Przepraszam ale wyjeżdżam za granice na 0,5 roku i nie będę miał dostępu do internetu

speedmaster:
;-)

ph71:
Pierwszy przegląd gwarancyjny (po roku): przebieg 24088km.
Wymienione filtry: oleju, powietrza i przeciwpyłkowy, wymieniony olej Shell Helix 5W40, sprawdzono wszystko wg załączonej listy, obowiązkowy EDS oraz zrobiono przegląd powłoki.
Koszt całkowity: 350 (ASO) + 114 (własny olej) = 464 zł brutto.

Koszt pierwszego przeglądu lpg po 10000km z filtrami i ogólną diagnostyką: 123 brutto.

lukasz.zst:
Bardzo tani przegląd,
Ale uprzedzano mnie w dwóch serwisach że można stosować własny olej ale jak dojdzie do awarii silnika to zwalą na olej, że nie był zakupiony u dilera .
Zdążały sie podobno takie przypadki .
Wiem można sie z tym kłócić ale jak ma to trwać miesiąc lub 3 lata sądownie kto ma naprawić silnik to lepiej wlać olej ten co leje serwis

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej