Forum > Matrix / ix20
[ix20] Przeglądy w ix20
horny devil:
No ja też jestem w szoku. W Zabrzu jeździł 1 IX20 przed moim. Teraz są 4 czy 5 + mój. Niestety średnia wieku użytkowników to 50+ raczej więc nie przewiduje by byli aktywnymi uczestnikami forum.
Jedno co mnie cieszy. Dość niedawno u znajomego na komisie pojawił się IX20 po jakiejś firmie z przebiegiem ok 100kkm. Poszedł w krótkim czasie w nowe ręce i za długo się nie nastał tam.
Multila:
--- Cytat: "wojbur" ---wejdż na stronę Hyundai Polska i znadż namiary na dealerów - tych, do których dojazd jest dla Ciebie akceptowalny. Potem dzwonisz/piszesz maila z prośbą o kosztorys, wybierasz najkorzystniejszą opcję.
--- Koniec cytatu ---
Tak też zrobiłam. W Busku podali cenę "około 550zł", natomiast w Kielcach 623zł. Mimo wszystko zdecyduję się na Kielce, bo do Buska mam ok. 35km, więc jeśli z tego około 550zł na miejscu cena pójdzie jeszcze w górę, o kilkadziesiąt złotych, to już w ogóle nie warto tam jechać. Obie ceny podane są z ich olejami, więc niebawem zamówię jakieś 3 literki na Alledrogo ;-) Jutro podjadę osobiście do serwisu w Kielcach, może jeszcze coś wynegocjuję :mrgreen:
langi:
Za pierwszy przeglad w Nowym Saczu, zaplacilem 480zl (190 robocizna i 290 material) tyle ze przebieg mialem 5775km. Bez wymiany filtra kabinowego (pytali czy wymienic) wyszloby 390zl. pozdrawiam
endriu:
I po 5 przeglądzie serwisowym 5 przegląd to przegląd pośredni następny to będzie nazywał się duży kwota do przyjęcia zapłaciłem 500zł .
Nawigacja