Forum > Accent
Silnik 1.5 ?
Zbyszek:
--- Cytat: "k7s5a2" ---Nie wiem co za moda panuje wśród naszego narodu ale 3/4 pytań na widok nowego samochodu kolegi brzmi "Ile już jechałeś", "Ile pójdzie" itp. A potem słyszę w informacjach "Wracali z dyskoteki, 7 osób w BMW, 5 na miejscu, 2 ciężko ..."
--- Koniec cytatu ---
I to stwierdzenie jest strzałem w dziesiątkę ! Mam tylko nadzieję, że nikt nie stworzy postu pt. "Największe prędkości Accentów" i klubowicze nie będą musieli się "prześcigiwać" w osiągach :mrgreen:
kml:
--- Cytat: "Zbyszek" ---"Największe prędkości Accentów" i klubowicze nie będą musieli się "prześcigiwać" w osiągach
--- Koniec cytatu ---
E tam, po prostu zdjęcie z nawigcja z zakładki "komputer" i wszystko jasne :D
mafia_863:
Panowie widzę, że wzbudziłem spore oburzenie :-) Powiem to tak: Nie jestem entuzjastą ogromnych prędkości ale fakt faktem kiedyś Wam udowodnię!Nie będę specjalnie się starał o nagranie tego filmiku, bo nie o to chodzi.Z reguły nie przekraczam 130 km/h bo nie jest to jazda bezpieczna.Nie mamy na to dróg a i mandaty drogie...Jak się trafi okazja wyjazdu do Poznania, to może wtedy.Więc proponuję na jakiś czas zapomnieć o tym co napisałem.Po prostu nie było tematu o prędkości :-) Aha z nawigacją sporo jeżdżę i przekłamanie jest dokładnie 6 km/h ( nawigacja Mio).Pozdrawiam i nie ekscytujcie się tak :-D
xardas:
W accencie 110 - 120 to taka fajna prędkość. Na piąteczce akurat przy 115 łapie niezły moment i fajnie się gania. Ja się zgadzam z kolegą k7s5a2 - w accencie 130km/h na zwykłej polskiej drodze to jest granica kiedy accent się jakoś prowadzi. Jeżdżący na co dzień tym autem z większymi prędkościami albo są głupi, albo chcą się zabić, albo jedno i drugie. Własności jezdne tego auta, szerokość, długość masa, opływywość, po prostu tak wyglądają i przy seryjnym aucie, to nie da się tego zmienić. Przy 140 i więcej km/h auto nie zachowuje się bezpiecznie, po prostu zachowanie tego auta nie jest takie samo jakbysmy jechali przy tej samej prędkości np audi a6...no wiadomo inna półka ale accent to przecież to małe i tanie autko do nie rozwijania takich prędkości, co nie znaczy, że nie jest fajne.
stylek:
--- Cytat: "xardas" ---accent to przecież to małe i tanie autko do nie rozwijania takich prędkości, co nie znaczy, że nie jest fajne.
--- Koniec cytatu ---
Zgadzam się z kolegą !! :-)
Nawigacja
[#] Następna strona