Forum > Accent

Silnik 1.5 ?

(1/9) > >>

soviet100:
Witam mam pytanie czy to możliwe ze mój accent ma 1.5 silnik a w papierach wpisane 1.3? Kolega mi to zasugerował dlatego że podobno mam import z japonii bo mam kierunkowskazy po drugiej stronie tzn to gdzie sie je załącza . Pisze tylko to co mi kolega napisal wiec nie jedźcie po mnie odrazu.

BartBartez:

--- Cytuj ---podobno mam import z japonii bo mam kierunkowskazy po drugiej stronie tzn to gdzie sie je załącza
--- Koniec cytatu ---

Przecież ty masz angola <rotfl> <lol2> <lol2> <rotfl>
W Japonii również jest ruch lewostronny.
 <pomocy> <pomocy>

kml:
soviet100, Boże drogi... zacznij myśleć....BartBartez już napisał dlaczego tak jest.

Gordinho:
soviet100, ile ty masz lat chłopcze? Bo po przeczytaniu kilkunastu Twoich postów wydaje mi się że gdzieś 15...

--- Cytat: "soviet100" ---czy to możliwe ze mój accent ma 1.5 silnik a w papierach wpisane 1.3
--- Koniec cytatu ---

Jasne że to możliwe, przecież masz na aucie naklejki mocy, czerwone felgi z oponami itp., wszystko jest możliwe...

A tak na poważnie to wszystko jest możliwe, zależne jest to tylko od przeoczenia urzędników. Ale to że masz włącznik z jednej lub drugiej strony nie świadczy o pojemności silnika, trochę logiki...

Zbyszek:
soviet100, nawet jeśli to był import z Japonii to nie oznacza, że tam silniki 1.5 oznaczane są jako 1.3.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej