Forum > Matrix / ix20

[ix20] spalanie

<< < (32/74) > >>

kri$:

--- Cytat: "KoTeK" ---
--- Cytat: "irekmiecz" ---W temacie - Przeglądy w IX20 strona nr.2

--- Cytat: "ix20hyundai" ---
 Postanowiłem pojechać do Czech na przegląd ...
- Wgrano nowy soft do komputera i co spalanie spadło o 2 l . dla mnie totalny szok, w Polsce nikt o tym nie słyszał

--- Koniec cytatu ---

Może tym tropem trzeba podążyć i "cisnąć" ASO a nawet centralę HMP

--- Koniec cytatu ---

Czytałem ten wpis wcześniej i bardzo się zastanawiałem, cóż takiego potrafią zrobić u sąsiadów, a czego nie mogą Polacy - przecież ten soft akceptuje chyba także klimat w Polsce, a może jest to tylko jakaś zbieżność. Jednak 2 litry robią ogromne wrażenie.
U mnie w salonie nic o czymś takim nie słyszeli - tak twierdzą.
--- Koniec cytatu ---

U mnie przy ostatnim przeglądzie wymieniono soft, stwierdzając że jeżeli w Czechach to i w Polsce, jak są to ogólne akcje Hyundai Europa.

ph71:

--- Cytat: "kri$" ---

U mnie przy ostatnim przeglądzie wymieniono soft, stwierdzając że jeżeli w Czechach to i w Polsce, jak są to ogólne akcje Hyundai Europa.
--- Koniec cytatu ---

Możesz podać namiary na ASO, które to zrobiło? Albo podać wersję tego softu?
Dostrzegasz jakieś różnice?
Temat na pewno wart drążenia...

kri$:
Różnic na razie nie wyczuwam. Wersje softu: nie wiem jaka. Serwis po podpięciu samochodu do komputera stwierdza czy trzeba wymienić.
ASO w Mysłowicach.

lukasz.zst:

--- Cytat: "kri$" ---
--- Cytat: "KoTeK" ---
--- Cytat: "irekmiecz" ---W temacie - Przeglądy w IX20 strona nr.2

--- Cytat: "ix20hyundai" ---
 Postanowiłem pojechać do Czech na przegląd ...
- Wgrano nowy soft do komputera i co spalanie spadło o 2 l . dla mnie totalny szok, w Polsce nikt o tym nie słyszał

--- Koniec cytatu ---

Może tym tropem trzeba podążyć i "cisnąć" ASO a nawet centralę HMP

--- Koniec cytatu ---

Czytałem ten wpis wcześniej i bardzo się zastanawiałem, cóż takiego potrafią zrobić u sąsiadów, a czego nie mogą Polacy - przecież ten soft akceptuje chyba także klimat w Polsce, a może jest to tylko jakaś zbieżność. Jednak 2 litry robią ogromne wrażenie.
U mnie w salonie nic o czymś takim nie słyszeli - tak twierdzą.
--- Koniec cytatu ---

--- Koniec cytatu ---

NIe zgodzę sie z tym W ceałej europie były i sa akcje na ix20 ,elantre, i30 ( tylne zawieszenie)i ix35 .Tylko unas importer twierdzi że nic o tym nie słyszał.

Ja rozmawiałem z Hyundai.cz i skierowali mnie do opavy
Tłumaczcie sobie poprzez google

1  e-mail
Dobrý den,

s touto závadou jsme se ještě my tady v Opavě nesetkali. Na našem serveru Hyundai, to řešili kolegové, kteří provedli výměnu tlumičů z dieslového motoru.

Závada se již po výměně neprojevuje. Tutíž doporučuji, výměnu provést v autorizovaném servise.

S pozdravem,

Steinwirt Tomáš

REPREcar s.r.o.

Přemyslovců 344/6

Opava  - Jaktař

Tel.: +420737213495

2 e-mail
Dobrý den,  

záruku lz uplatnit i u nás v rámci pětileté záruky. Stačí poslat mail s termínem a my jsi tlumiče pro Vás zajistíme.

Objednávku můžete provést také telefonicky na čísle +420553716909

S pozdravem,

Steinwirt Tomáš

REPREcar s.r.o.

Přemyslovců 344/6

Opava – Jaktař

[ Dodano: 2013-02-12, 22:32 ]
http://www.spritmonitor.de sprawdźcie sobe ile palą ix20 w europie. Mój się nawet do tych wartości nie zbliża .Moje auto apli tyle co Kia venga 1.6  w mieście 11L

matrixx:
po przetłumaczeniu nadal nie wiem dlaczego amortyzatory od ix dieslowskiego montują u sąsiadów tylko odpłatnie,to nie jest żadna akcja sewisowa,zawieszenie jest dużo sztywniejsze i twardsze,i dodam jeszcze że ten opis jest na czeskim odpowiedniku forum hyundai . :?:  :?:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej