Forum > Matrix / ix20

[ix20] spalanie

<< < (33/74) > >>

lukasz.zst:
bez płatnie na 100% dzwoniłem tam

kri$:
Mogę po przeglądzie powiedzieć kilka słów, upłynęło trochę km.
Więc pierwsze spostrzeżenia po kilku dniach.
1) auto pracuje ciszej jak by z większą kulturą pracy, nie wiem czy to zasługa oleju MOTUL, czy nowego oprogramowania silnika, ale tak jest.
2) spalanie cały czas delikatnie ale spada, po zatankowaniu zaczął od 6,7 l, teraz jest 6,4 l, jazda praktycznie na tej samej trasie.
tyle po przejechaniu około 200 km.

matrixx:

--- Cytat: "lukasz.zst" ---bez płatnie na 100% dzwoniłem tam
--- Koniec cytatu ---

czyli na ładne oczy hehe   nikt w autoryzowanym servisie nie wymieni amortyzatorów na inne niż przewiduje producent , a tym bardziej do benzynowego wsadzi od diesla hehe

jack55:

--- Koniec cytatu ---

Skoro bezpłatnie to dlaczego nie pojedziesz do naszych sąsiadów i nie zrobisz wreszcie porządku z usterką, którą opisujesz chyba na wszystkich forach motoryzacyjnych w necie.
lukasz.zst domniemywam, że ten drugi profil  "ix20hyundai" na HKP należy do Ciebie.Bo temat i styl pisania identyczny :-/
Co z Tobą ,cierpisz na rozdwojenie jazni czy jak :?:

[ Dodano: 2013-02-14, 12:04 ]

--- Cytat: "kri$" ---Mogę po przeglądzie powiedzieć kilka słów, upłynęło trochę km.
1) auto pracuje ciszej jak by z większą kulturą pracy, nie wiem czy to zasługa oleju MOTUL, czy nowego oprogramowania silnika, ale tak jest.
2) spalanie cały czas delikatnie ale spada, po zatankowaniu zaczął od 6,7 l, teraz jest 6,4 l, jazda praktycznie na tej samej trasie.
--- Koniec cytatu ---

W Gdyni nic nie wiedzą o nowym sofcie także niezła amerykanka ;-)

lukasz.zst:

--- Cytat: "jack55" ---
--- Koniec cytatu ---

Skoro bezpłatnie to dlaczego nie pojedziesz do naszych sąsiadów i nie zrobisz wreszcie porządku z usterką, którą opisujesz chyba na wszystkich forach motoryzacyjnych w necie.
lukasz.zst domniemywam, że ten drugi profil  "ix20hyundai" na HKP należy do Ciebie.Bo temat i styl pisania identyczny :-/
Co z Tobą ,cierpisz na rozdwojenie jazni czy jak :?:

[ Dodano: 2013-02-14, 12:04 ]

--- Cytat: "kri$" ---Mogę po przeglądzie powiedzieć kilka słów, upłynęło trochę km.
--- Koniec cytatu ---

W Gdyni nic nie wiedzą o nowym sofcie także niezła amerykanka ;-)
--- Koniec cytatu ---

CO ty gadasz ,lecz sie trochę o jakimś nicku, udowodnij to w Polsce jest to karalne  . Mówiłem nie raz czekam na sądowne rozstrzygniecie sprawy. PO drugie piszesz jak diler hyundaia

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej