Znalazłem jeszcze coś takiego w promieniu 100km ode mnie:
http://allegro.pl/suv-2-0crdi-santa-fe-4x4-klimatronik-alu-warto-i3958021717.html
ale na drzwiach brak oznaczeń silnika i skąd TDi w santku :mrgreen:
Malowany z każdej strony oprócz klapy co widać na każdym zdjęciu - klapa ma inny kolor (ciemniejszy) i inny błysk. Francuz a z zewnątrz wygląda jakby z fabryki wyjechał. 203 tyś km

jasne... bo we Francji dieslami to się po bagietki do sklepiku za rogiem jeździ.... sama jazda do Polski to ok 2tyś km o ile przyjechał na kołach. odpuść bo widać, że koleś zna się na rzeczy jak błyskami zachęcić napalonego małolata... tak to może golfy sprzedawać a nie Santki.
Znalazłem też coś takiego:
http://otomoto.pl/hyundai-santa-fe-klimatyzacja-serwisowany-C31419759.html
ale tu znów oznaczenia nie ma na klapie
A jakie chciałbyś oznaczenie? Marka i model ma każdy. napęd na 4 koła tylko takie z 4x4, poj silnika 3.5l. Jak dla mnie wszystkie znaczki są.
Jakość zdjęć celowo marna. Komis a nie potrafi zdjęcia zrobić, którym de facto zarabia na chleb. przebieg NIEREALNY!! kopany o min 150 tys. ale nawet o 250 tyś by mnie nie zdziwiło. Bardzo słaba wersja. Za takie pieniądze, z kręconym przebiegiem i najsłabszą wersję to bym raczej podziękował.
Szukajcie aż znajdziecie... błądźcie aż zabłądzicie... :mrgreen:
[ Dodano: 2014-02-10, 12:49 ]Czy wiecie coś na temat tego holendra? http://otomoto.pl/hyundai-santa-fe-2-7-v6-z-gazem-4x4-klimatr-alu-C31561660.html
Kpiny jakieś:)
Pozostaje opłata recyklingowa, która powinna być zapłacona przez osobę sprowadzającą
zobacz tutaj. Jakby doliczył tę opłatę to cena nie byłaby już taka atrakcyjna:) chyba, że coś kombinuje to jeszcze gorzej dla klienta. Czyżby to sławne Auto Kutno było:) kupiona "rzetelna firma" nic tu nie pomoże i to "Niniejsze ogłoszenie jest wyłącznie informacją handlową i nie stanowi oferty w myśl(...)"itd.. Dodatkowo te 4 wykrzykniki - znacie tę teorię o więcej niż 3 wykrzyknikach? :-D.
Podsumuję - szeroki łuk a najlepiej w tył zwrot.
Co do ogłoszenia to nie wydało Ci się dziwne, że 13-to letni samochód ma 179 tyś przebiegu? Dodam, że samochód z hakiem z Holandii, w której 90% (10% to Polacy, którzy kupują wszystko jak leci dla siebie albo na handel :-P ) społeczeństwa kupuje samochód z hakiem po to żeby a) ciągnąć coś zarobkowo - czytaj "ma na siebie zarobić i jeździć aż się rozleci" albo b) ciągnąć domek na kółkach na wyjazd na wakacje i to nie z Holandii do Danii a raczej z Holandii do Grecji, południowych Włoch czy Hiszpanii.... mam znajomego Holendra co mieszka w Holandii a pracuje w Belgii i do pracy ma 70 km w 1 stronę i mówi, że wielu tak robi... Znam poza tym ich mentalność i nigdy bym nie kupił samochodu z F,BE,NL co oczywiście było już poruszane na tym forum ale po co czytać... łatwiej zadać pytanie.
Trochę zdrowego rozsądku zanim się człowiek napali i będzie pytał na forum...
Tutaj już wszystko jest napisane tylko trzeba przeczytać od początku a nie wklejać linki. Jak dla mnie taki Santek to minimum 300-350 tyś km.