.... inna charakterystyka jest zawieszenia i układu kierowniczego .
Osobiście na układ kierowniczy nie narzekałem. Wydaje mi się, że chodzi poprawnie. Prawdą zaś jest, że tylne zawieszenie na garbach, nawet przy powolnym przejechaniu dobija.
.... Nie dostałem żadnego świstka co było robione , nic totalne zero. Mam dostać odpowiedz na piśmie
Wydaje mi się, że jest to sytuacja niedopuszczalna. Odbierając samochód po tak gruntownym "liftingu" przez producenta nie dostajesz pisemnej informacji o modernizacji auta. Z punktu podatkowego :-) u Ciebie nastąpiła modernizacja - zwiększenie wartości użytkowej auta. Ta myśl to takie skrzywienie zawodowe. :mrgreen:
.... Na marginesie już dostałem propozycje odkupienia tego auta....... Dzwoniłem i dzwoniło dominie klika osób w sprawie mojego zawieszenia
Hyudai powinien uczyć się od nowa marketingu. Wystarczy poprawić zawieszenie, a pewnym jak w banku będzie, że sprzedaż aut ulegnie zwiększeniu. Z tym dzwonieniem, to rozumiem, że chodzi o to jak się samochód sprawuje :?: po liftingu. Osobiście nie narzekam na przód auta..... wydaje się, że działa poprawnie, tył zaś, ma problemy przy nierównościach.
Bardzo jestem ciekawy co oni tak naprawdę zrobili w Twoim aucie. Na ile my użytkujący takowe samochody możemy w serwisie zgłaszać niedoskonałości zawieszenia i liczyć na naprawę. Jeśli jest tak jak piszesz, że Tobie w zasadzie pozostawili (tutaj żart :mrgreen: ) w zasadzie z oryginalnego auta jedynie kierownicę i bak - to my nie mamy szans na naprawę, musimy we własnym zakresie tłumić powstające drgania i jeździć wyłącznie po lotnisku, ale nie tym w Modlinie :mrgreen: , bo urwiemy koła.