Jak się dobrze poszuka to taniej nawet o połowę. Ale bez hamowni. Hamownie można zrobić przed i po wgraniu mapy u np znajomego tunera w mieście. Łepek, który pracuje dla takiej firmy mówi, że mapa na hamowni czy bez to to samo tylko na hamowni można sprawdzić przyrost, krzywą przy okazji czy krzywa jest płynna itp. Jak samochód jest w dobrej kondycji to praktycznie jedna mapa daje rade w takich samym autach z tym samym silnikiem. Przyrosty identyko. Ja mam mapę z wyłączonym EGR program bardziej ECO (ale i tak jest różnica w przyspieszeniu) do hyundaia Santa FE 2.0 crdi 2wd z 2005 113km EDC 15.. za 300zł mogę sprzedać. Posiadam również do alfy romeo 166 2.4 jtd 136km mapę i na niej chyba wyszło 38 km do tej pory jeździ i ma 600tyś przejechane i ma się bardzo dobrze z tego co wiem. Posiadam również mapę do peugeot o ile się nie mylę 1.6 90km i 110 km. Peugeoty były robione gdzieś w Polsce i przez kolegę zgrane z aut i tak sobie leżą już dwa lata na kompie.
[ Dodano: 2017-09-26, 17:11 ]
Trzeba pamiętać, że w automacie trzeba przeprogramować skrzynie inaczej prawdopodobnie poleci.