Forum > i20

[i20 PB] Pierwszy przeglad I20

<< < (6/9) > >>

btn:

--- Cytat: "angal" ---
--- Cytat: "btn" ---

Ten serwis niestety już kończy swoją przygodę z Hyundaiem, zatem drugi przegląd robiłem już teraz w innym serwisie (który też tylko do końca roku ma licencję...).

--- Koniec cytatu ---

Możesz napisać o jakie serwisy chodzi, przyda mi się taka informacja na przyszłość
--- Koniec cytatu ---

Serwis na Hallera w Gdańsku i Lik-Car (Gdynia). Licencję będą miały od nowego roku tylko te punkty, które mają również salon sprzedaży, a powyższe już nie mają. Szkoda tylko, że nikt się nie fatyguje, żeby jakieś info w sieci zapodać.

angal:

--- Cytat: "btn" ---

Serwis na Hallera w Gdańsku i Lik-Car (Gdynia). Licencję będą miały od nowego roku tylko te punkty, które mają również salon sprzedaży, a powyższe już nie mają. Szkoda tylko, że nikt się nie fatyguje, żeby jakieś info w sieci zapodać.
--- Koniec cytatu ---

Dzięki za odpowiedź  :-)

de_assis:
Czy ktoś jest juz po trzecim przeglądzie?

3 lata minie w grudniu odkad mam i20.
Jedzie sie normalnie na przeglad silnika czy tylko jedzie sie na przeglad nadwozia? Bo jak mi sie konczy gwarancja to po co maja ze mnie zdzierac za silnik?

psyche:
de_assis, ja będę na trzecim przeglądzie 19 listopada. Problemów z autem nie mam, poza ciągle niedziałającym prawidłowo pokrętłem od zmiany kierunku nawiewu.
No i ja mam przedłużoną o 3 miesiące gwarancję, to w sumie chyba ten przegląd i tak muszę zrobić.

de_assis:

--- Cytat: "psyche" ---de_assis, ja będę na trzecim przeglądzie 19 listopada. Problemów z autem nie mam, poza ciągle niedziałającym prawidłowo pokrętłem od zmiany kierunku nawiewu.
No i ja mam przedłużoną o 3 miesiące gwarancję, to w sumie chyba ten przegląd i tak muszę zrobić.
--- Koniec cytatu ---

A dlaczego przedluzona? Z racji wczesniejszej jakiejs awarii?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej