Forum > Accent

Ile wam spalają Wasze bolidy :) ?

<< < (11/17) > >>

kml:

--- Cytat: "Cien" ---ja mam samochód który ma w dowodzie napisane hyundai pony 1,5 KAT a zeczywistos jest 1,3 accent:)
--- Koniec cytatu ---

To do bani bo płaciś większe oc.

--- Cytat: "dudek85" ---czy nie pali na mieście za dużo?? i co by mogło byc nie tak
--- Koniec cytatu ---

Nie, nic, inny gaz.

Grzesik1:

--- Cytat: "dudek85" ---10/100km w mieście tankowane na tej samej stacji po przejechaniu 100km

--- Koniec cytatu ---

Troszkę ten wynik nie dokładny będzie, jak byś zrobił 400km i wtedy policzył ile gazu spalił miał byś dokładniejszy pomiar (to tak jak byś sprawdzał 4x100km i wyciągnął średnią);)

dudek85:
ja mam butle 42l w kole a wchodzi gazu 36.6 mniej więcej. na pełnym baku przejadę 360 km jazdy mieszanej.. średnia wychodzi 10 na 100 km.ja mialem kombinowane z gazem przez gościa który mi to zakładał. jakies dawki mi wstawiał dziury robił bo mowil ze musi cieple powietrze sie dostawać. mam np w obudowie filtra( nie wiem jak to nazwac) ale jade powoli na wysokim biegu to strzela :)juz nawet nie wiem gdzie mam isc z tym bo u nas w miescie tylko jeden zaklada gaz.

a jeżeli chodzi o oc to tez nie wiem gdzie mam z tym isc i ile to bedzie kosztowało zmiana w dowodzie,,

kml:
dudek85, to jedź do innego miasta. DOBRZE założony gaz NIE strzela! Z dowodem idziesz do wydziału komunikacji i tam Ci powiedzą czego chcą żeby uznać, że masz źle wpisaną pojemność silnika a potem idziesz do ubezpieczalni i mówisz im o co chodzi też Cię pokierują.

kpawel:
Zmiana pojemności w dowodzie nic Mu nie da.
Bo silnik 1345 oraz 1495 są w tej samej kategorii tzn. 1300-1499.
Bardziej opłacała by się zmiana pojemności na 1299 to by wszedł do niższej kategorii.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej