Forum > Accent

Ile wam spalają Wasze bolidy :) ?

<< < (10/17) > >>

IgoReCzeK:

--- Cytuj ---do 8,5l gazu w miescie
--- Koniec cytatu ---

Witam. Cien, to normalne zużycie paliwa w mieście do 100000 mieszkańców. Fakt, że kolega fantaster nie napisał jakiej generacji ma instalację LPG, no ale ... przy IV to nic zaskakującego. ;-) Pozdrawiam Igor.

vesoly:
No właśnie. Różnie z tymi miastami bywa. Najlepzym przykładem jazdy miejskiej jest jazda po Warszawie :(
Spalanie w mieście mam:
11l/100km LPG lub 8.5l/100km Pb95
W trasie 6.5-7l/100km Pb95
Na gazie nie sprawdzałem w dłuższej trasie bo instalację mam od października.

fantaster:

--- Cytat: "IgoReCzeK" ---
--- Cytuj ---do 8,5l gazu w miescie
--- Koniec cytatu ---

Witam. Cien, to normalne zużycie paliwa w mieście do 100000 mieszkańców. Fakt, że kolega fantaster nie napisał jakiej generacji ma instalację LPG, no ale ... przy IV to nic zaskakującego. ;-) Pozdrawiam Igor.
--- Koniec cytatu ---

Jan mam zamontowaną instalacje III generacji... A moje miasto liczy 13000 mieszkańców i nie ma w nim sygnalizacji świetlnej, wiec może tez stąd wynika takie spalanie...

Cien:

--- Cytat: "fantaster" ---A moje miasto liczy 13000 mieszkańców i nie ma w nim sygnalizacji świetlnej, wiec może tez stąd wynika takie spalanie...
--- Koniec cytatu ---

No dokładnie - nic dodać nic ująć

dudek85:
ja mam samochód który ma w dowodzie napisane hyundai pony 1,5 KAT a zeczywistos jest 1,3 accent:)

7,2/100 km gazu na trasie ale sprawdzałem od stacji do stacji i to nie tesj samej po przejechaniu 100km
10/100km w mieście tankowane na tej samej stacji po przejechaniu 100km

paliwa nie sprawdzałem:)

czy nie pali na mieście za dużo?? i co by mogło byc nie tak .

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej