Forum > i30 GD
[i30] Czujniki parkowania
daroprezes:
Witam!
Montował ktoś z was czujniki parkowania w hyundai i30 kombi rocznik 2008?
Proszę o jakieś wskazówki zdjęcia jak je zakładać czy trzeba zdjąć zderzak chodzi o czujniki tył jak przeprowadzić przewody i o dojście do żarówki cofania jak podpiąć pod kostkę np. Chodzi też o ściąganie boków w bagażniku, czekam na odpowiedz dzięki z góry ;-)
arni_23:
Witajcie.
A czy ktoś z forumowiczów zakładał może coś takiego?:
Elektromagnetyczne Czujniki Parkowania EPS
Jeżeli tak, to mile widziana recenzja.
A przy okazji, jakoś nie mogę znaleźć, ma ktoś może przewodniczek, jak zdjąć zderzak tylny CW?
Nie chcę nic urwać, więc byłbym wdzięczny za jakiś krótki opis. Od razu wspomnę, iż mam chlapacze. Nie wiem czy to jakieś utrudnienie ale przytwierdzone są do zderzaka.
kosmos2011:
Dodaj czytelny screen aukcji której link zamieściłeś bądź usuń go i w to miejsce wpisz co jest w linku czyli EPS.... .
arni_23:
kosmos2011, zmienione.
kosmos2011:
Trochę wyszło nie tak jak trzeba :-D
Jeśli nie dodasz screena ogłoszenia to usuń całkiem link (pewnie za jakiś czas wygaśnie) i w to miejsce wpisz co przedstawia aukcja czyli "ELEKTROMAGNETYCZNY CZUJNIK PARKOWANIA COFANIA", Za parę lat jak ktoś będzie czytał Twój post to sobie "wygoogluje" i będzie wiedział o co chodziło. Inaczej po wygaśnięciu ogłoszenia nikt się nie domyśli że chodziło o ten rodzaj czujników.
Przepraszam za zamieszanie.
Nawigacja
[#] Następna strona