Forum > i30 GD

[i30] Czujniki parkowania

(1/14) > >>

dario_79:
Witam,
Czy ktoś z was montował może w i30 new (po za aso) czujniki parkowania? (Nie miałem fabrycznie) Generalnie interesuje mnie fakt, czy jest w wersji Comfort  przygotowana instalacja elektryczna, czy trzeba sobie wszystkie kable na nowo ciągnąć.

bobekos:
Ja do swojego dokładałem czujniki parkowania 09r. za 200 zł i są bdb z wyświetlaczem ;)

dario_79:

--- Cytat: "bobekos" ---Ja do swojego dokładałem czujniki parkowania 09r. za 200 zł i są bdb z wyświetlaczem ;)
--- Koniec cytatu ---

No właśnie, napisz jak pamiętasz jakie. :) Troszkę czytałem o tych tanich z wyświetlaczem i nie najlepsze opinie chodzą. A przymierzam się do valeo.

[ Dodano: 2014-11-01, 08:19 ]

--- Cytat: dario_79 ---
--- Cytat: "bobekos" ---Ja do swojego dokładałem czujniki parkowania 09r. za 200 zł i są bdb z wyświetlaczem ;)
--- Koniec cytatu ---

Czujniki założone. Valeo. Troszkę zabawy z przeciąganiem przewodów przez oryginalne dławiki, ale na szczęście przeszły. Mimo tego iż producent ma napisane, że nie wolno malować czujników - pomalowałem na własną odpowiedzialność - działa wszystko bez zarzutu. Jak ktoś by potrzbował pomocy, to mogę kilka rzeczy podpowiedzieć.
--- Koniec cytatu ---

yelse:
Mam i30 1,4 benzyna 2014 - jeżeli sam założę, tzn. poza ASO czujniki cofania to mogę stracić gwarancję? W ASO kosztuje (Kraków) 800 zł!

bobekos:
Ja mam "Assistant Parking Sensor" vertex car accessories i jest ok :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej