Forum > S-Coupe / Coupe / Veloster

Ile LS'em do 100km

<< < (5/7) > >>

jasiuekonom:
Pali mi tyle nie przekraczając 2,5 tys obrotów, i może maks 2 razy lekko przypieczony kapec :) Filtr powietrza bardzo rześki. A co do tego, że do 12-stki lepszy zwykły gaz, to słyszałem odwrotnie. Byłem pytać u gazownika 2 dni temu i powiedział, że koniecznie sekwencja bo inaczej będzie spory spadek mocy, więcej będzie palił niż na sekwencji i prawdopodobnie będą występować strzały. Poza tym mam zamiar długo pojeździć tym autkiem bo mi się fajne trafiło więc zainwestuje w sekwencję. Ale to dopiero za jakiś czas bo spłukany jestem i nie pracuję narazie.

harabin:

--- Cytat: "jasiuekonom" ---No jak dajesz radę z 1.9 tdi, to na pewno twój się lepiej zbiera od mojego. A co do LPG, to też będę zakładał, bo mi strasznie dużo pali. Już byłem się dowiadywać. Będę zakładał instalację gazową BRC z sterownikiem stag IV (chyba dobrze to sformułowałem). U mnie w okolicy taki właśnie gaz to koszt 2,4 tys. z tym, że korek gazu obok wlewu PB. Wtedy to już całkiem chyba będzie zamulał ;(
--- Koniec cytatu ---

Do S-coupe to tylko i wyłącznie STAG300-4 + dobre elektrozawory(ja mam troche lipę) i parownik i różnicy w benzynie a gazie nie dostrzegniesz.

Cibor:
Panowie zejdźcie z tematu LPG bo zaraz zamkną i na tym się skończy....

jasiuekonom:
Nadal zwracam się z prośbą o pisanie ile wasze LS'y mają do setki :)

BartBartez:
KONIEC OT !!

Mój LS w automacie miał lekko poniżej 10s do setki (średnia z kilkunastu pomiarów).
Kat był wycięty i miałem głowicę z wałkiem od GT. Lekko pomieszane w ECU.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej