Witamy w HKP 2.0 :-)
Cytat: "Azool"No,no wszystko się zgadza, tylko kolega javax napisał że czeka na auto z rocznika 2012, który już musi byc wyprodukowany. Stąd też taki kontekst mojej wypowiedzi.(...)Uzupełniająć wypowiedź dodam że jak do tej pory nie odnotowałem żadnych stuków w zawieszeniu, auto się prowadzi bardzo fajnie.Dokładnie. Mój samochód jest już wyprodukowany, stąd moja pytania dotyczące rocznika 2012. Fajnie, że przynajmniej jedna pozytywna informacja o braku stuków.
No,no wszystko się zgadza, tylko kolega javax napisał że czeka na auto z rocznika 2012, który już musi byc wyprodukowany. Stąd też taki kontekst mojej wypowiedzi.(...)Uzupełniająć wypowiedź dodam że jak do tej pory nie odnotowałem żadnych stuków w zawieszeniu, auto się prowadzi bardzo fajnie.
Mój też nie stuka. Trzeba też dodać, że zwykle na forum żalą się Ci, którzy mają problem. Na ulicy jeździ wiele IX ów, których właściciele na żadne fora nie zaglądają i być może u nich nic się nie dzieje.
Cytat: "klemens"Mój też nie stuka. Trzeba też dodać, że zwykle na forum żalą się Ci, którzy mają problem. Na ulicy jeździ wiele IX ów, których właściciele na żadne fora nie zaglądają i być może u nich nic się nie dzieje.Być może, a być może się dzieje tylko na fora nie zaglądają :-/ U mnie się dzieje na ten przykład i walczę z tym już półtora roku. Jak skończę walkę z sukcesem to podziele się nim ;-)
Ja nie sprawdzalem w książce gwarancyjnej, ale serwisie mi powiedzieli, ze na zawieszenie jest 12 m-cy lub 40tys km