Forum > ix35 EL

[ix35 EL] Stuki w zawieszeniu w ix35

<< < (17/38) > >>

Gringo:

--- Cytat: "klemens" ---Mój też nie stuka. Trzeba też dodać, że zwykle na forum żalą się Ci, którzy mają problem. Na ulicy jeździ wiele IX ów, których właściciele na żadne fora nie zaglądają i być może u nich nic się nie dzieje.
--- Koniec cytatu ---
Być może, a być może się dzieje tylko na fora nie zaglądają :-/ U mnie się dzieje na ten przykład i walczę z tym już półtora roku. Jak skończę walkę z sukcesem to podziele się nim ;-)

klemens:

--- Cytat: "Gringo" ---
--- Cytat: "klemens" ---Mój też nie stuka. Trzeba też dodać, że zwykle na forum żalą się Ci, którzy mają problem. Na ulicy jeździ wiele IX ów, których właściciele na żadne fora nie zaglądają i być może u nich nic się nie dzieje.
--- Koniec cytatu ---
Być może, a być może się dzieje tylko na fora nie zaglądają :-/ U mnie się dzieje na ten przykład i walczę z tym już półtora roku. Jak skończę walkę z sukcesem to podziele się nim ;-)
--- Koniec cytatu ---

Podziel się relacją z walki. Po to jest forum. A może ktoś stoczył już podobną walkę ?

jacek2:
U mnie stuków nie ma. Ale za tydzień jadę na przegląd po III roku i dopytywałem się o zaległą kampanię na temat wymiany tylnych łączników stabilizatora. Okazało się że to nie łączniki mają być wymienione tylko drążki. I tu zonk- albo ktoś coś zmienił w kampanii, albo Pani z serwisu myli pojęcia różnych części zawieszenia....
Pytałem o to inny serwis we Wrocławiu, ale do dziś odpowiedzi brak - olali klienta- czyli mnie..... :evil:

klemens:
A swoją drogą, jak wygląda w świetle prawa konsumenckiego fakt, że gwarancja na amortyzatory wynosi ponoć 1 rok, a nie 2 ? Orientuje się ktoś? Czy jest to bezprawne stwierdzenie, obliczone na wystraszenie co bardziej bojaźliwych i mniej zadziornych klientów?

jacek2:
Nie mogę tego sprawdzić teraz w instr obsługi (raczej w książce gwarancyjnej) ale pamiętam że był tam zapis o dwuletniej gwarancji na wszystkie elementy zawieszenia, lub na przebieg 40 ooo km. I to jest najbardziej pewna informacja.... :shock:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej