Forum > ix35 EL
[ix35 EL] Stuki w zawieszeniu w ix35
zomol:
--- Cytat: "javax" ---
--- Cytat: "Azool" ---No,no wszystko się zgadza, tylko kolega javax napisał że czeka na auto z rocznika 2012, który już musi byc wyprodukowany. Stąd też taki kontekst mojej wypowiedzi.
(...)
Uzupełniająć wypowiedź dodam że jak do tej pory nie odnotowałem żadnych stuków w zawieszeniu, auto się prowadzi bardzo fajnie.
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie. Mój samochód jest już wyprodukowany, stąd moja pytania dotyczące rocznika 2012. Fajnie, że przynajmniej jedna pozytywna informacja o braku stuków.
--- Koniec cytatu ---
Mój też z 2012r - przebieg około 24 tys i ZERO STUKÓW :mrgreen:
klemens:
Mój też nie stuka. Trzeba też dodać, że zwykle na forum żalą się Ci, którzy mają problem. Na ulicy jeździ wiele IX ów, których właściciele na żadne fora nie zaglądają i być może u nich nic się nie dzieje.
koszak:
tak to jest możliwe, na szczęście mój też już nie stuka :)
javax:
Dzięki koledzy. Poprawiliście mi humor na koniec weekendu. Mam nadzieję, że mój egzemplarz też nie będzie sprawiał kłopotów. Podzielę się wrażeniami po odbiorze :-)
grzegon:
po przeczytaniu ostatnich stron tego tematu, zszedłem oglądnąć spasowanie częsci nadwozia i nie zauważyłem jakichś "nierówności". Widocznie nasz salon w Pogwizdowie bardziej się spisał :-)
Nawigacja
[#] Następna strona