Forum > ix35 EL

[ix35 EL] Stuki w zawieszeniu w ix35

<< < (8/38) > >>

canion:
mwap - Jest dobrze. po przeniesieniu fabryki do Czech  wiele początkowych usterek wyeliminowano. Zabieraj  i ciesz sie z jazdy.

balboa:
Czytając forum można odnieść wrażenie, że to seryjna i stała usterka. Może warto robić też posty o braku tego typu usterek naszych 35-kach.
Mam model z 2010 roku, przód napęd i nic mi nie stuka, puka, a w każdy szmer się zawsze wsłuchuję.
Więc wg mnie nie ma co siać histerii, bo auto jest po prostu "the BEST". ;-)

spry:

--- Cytat: "mariuszek_eu" ---Ja zrobiłem już ponad 200km i narazie cisza w porównaniu to Skody Fabii zawieszenie miękkie P.S macie to od nowości czy zaczeło wam stukać po jakims czasie?
--- Koniec cytatu ---

200 km czyli z domu do koscioła?-cóż o za przebieg aby jakiekolwiek opinie pisać ?
Kpiny sobie z nas robisz taka opinią,jeśli odebrałeś nowe auto  to cały czas Twoje łapki nie wiedzą co robić w nowym aucie,czy jesteś jakimś muzykiem,że podsłuchujesz każdy odgłos?,a porównanie do tego ogryzka jak fabia -jest żałosne  ......

mariuszek_eu:
sądzac po wypowiedziach innych użytkownikach usterka występowała bo odbiorze z salonu a porównywałem do fabii bo nie miałem do czego innego

mwap:
dzięki za info trochę się uspokoiłem trzeba odbierać i być dobrej myśli a nie siać panikę  :-P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej