Forum > S-Coupe / Coupe / Veloster

S coupe przerywa, kłopot z szybami

<< < (3/5) > >>

maspex:
Slaby pradzik masz :) jak moj Skup dostal nowy aku to dwa razy szybciej szybki sie podnosily,nawet na wlaczonym silniku,co jest dziwne.

harabin:

--- Cytat: "skali1991" ---Więc tak, silniczek przerywa tylko w najwyższym przedziale obrotów, ok 5-7 tys obr.
--- Koniec cytatu ---

hehe

Żeby mi się do siedmiu tysięcy kręcił :D

Może ktoś wie jak to zrobić, czy da się to zrobić tak jak przy mapach do tuningu żeby tylko odcięcie przesunąć.

Cendra:
przy 6200 chyba jest odcinka w LS

szk3:
Odnośnie szyb mam podobny problem, aczkolwiek w Lantrze, opuszczają się bardzo dobrze lecz ciężko się podnoszą i wychylają się z pierwotnego położenia po opuszczeniu. Okazało się, że na prowadnicy są wklejone w takie "coś" plastikowe ;-) i po jednej stronie puścił silikon, po wklejeniu powinno być dobrze, więc może u Ciebie jest podobnie. Pozdrawiam

jagiza:
a prpopo tych szyb to moze być jeszcze tak ze to koniec styku w klawiszu miałem podobnie wyczyściłem papierkiem 800 i gitara tez myślałem ze silniczek lub prowadnica ale nie...to tylko mała "kulka" styku jak podłaczyłem bez klawisza tzn bez obudowy to normalnie efekt jak na zgrzewarce punktowej....hehe a i uwaga na zaczepy ja 2 wyłamałem strasznie sie to rozbiera....:)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej