Forum > S-Coupe / Coupe / Veloster
S coupe przerywa, kłopot z szybami
harabin:
--- Cytat: "skali1991" ---Po drugie na wysokich obrotach silnik przerywa.. jest to dość uciążliwe podczas wyprzedzania ;/
--- Koniec cytatu ---
może to już odcięcie :D
jak koledzy mówią kupić świece ngk + markowe kable.
Jeżeli chodzi o szyby, prowadnica ale i również możesz mieć za bardzo ściśniętą blachę przy uszczelkach.
skali1991:
Więc tak, silniczek przerywa tylko w najwyższym przedziale obrotów, ok 5-7 tys obr. Ja bym postawił raczej na świece, wczoraj czyściłem przepływke.. Niby była troche zakurzona, ale wątpie żeby mialo to jakiś wpływ ;P
A z szybami to rozebrałem cały boczek, nasmarowałem prowadnice i tylko szybciej sie opuszczają xD a do góry wciąż to samo ;/
jasiuekonom:
--- Cytuj ---jak koledzy mówią kupić świece ngk + markowe kable.
--- Koniec cytatu ---
Witam, podłączę się, też przymierzam się do zakupu kabli i świec, świece to wiem, że najlepiej NGK właśnie, a co do przewodów, to kupić też NGK czy oryginalne hultajowskie??
Tigersoft:
--- Cytat: "skali1991" ---Witam! ;)Po trzecie ile mniej więcej czasu zajmie wyciągnięcie licznika?
--- Koniec cytatu ---
jak wiesz gdzie kręcić to 5 min :) jak pierwszy raz bedziesz sciągał to 10-20 min, zależy od twoich zdolności manualnych i inwencji :)
skali1991:
Z tymi świecami i przewodami to nic nie wiadomo, zależy jak trafisz, ale oczywiście ludzie większość pewność mają do znanych firm co nie jest zawsze trafne.. Pisze tak bo już kilka razy sie na tym przejechałem, zresztą nie tylko ja ;P
Jutro pobawie sie z licznikiem, zobaczymy co z tego wyniknie ;D
Nawigacja
[#] Następna strona