Autor Wątek: Bezpieczenstwo i Funkcjonalnosc Accenta  (Przeczytany 7442 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

stylek

• Gość
Bezpieczenstwo i Funkcjonalnosc Accenta
« Odpowiedź #30 dnia: 28 Lipiec 2009, 14:21:28 »
U mnie to samo :lol:

marcusSE

• Gość
« Odpowiedź #31 dnia: 28 Lipiec 2009, 15:24:45 »
Ciekawe czy w nowszych Accentach jest podobnie :?:

Zbyszek

• Gość
« Odpowiedź #32 dnia: 28 Lipiec 2009, 16:36:44 »
U siebie tego nie zauważyłem. Co do wygody podróżowania- trasę z Warszawy nad morze i z powrotem zrobiłem bez większych męczarni :-D

marcusSE

• Gość
« Odpowiedź #33 dnia: 28 Lipiec 2009, 21:04:49 »
Fotele faktycznie nie sa zle ogolnie to autko ma dosc sporo miejsca w srodku (dla kierowcy) ja mam 190 i nie jest zle. No moze fajnie by bylo gdyby trzymanie boczne bylo lepsze ( w golfie3 podobny rocznik jednak fotele maja wiecej mozliwosci ustawien chodzi mi o ustawianie wysokosc fotela) no ale ja mam podgrzewane :D . Zawsze mozna przelozyc fotel np od Hyundaia Coupe z 98 :idea:

Vex

• Gość
« Odpowiedź #34 dnia: 29 Lipiec 2009, 23:16:07 »
Co do foteli to bylem pozytywnie zaskoczony, naprawde calkiem wygodne. Duzo ciekawsze niz np. w Astra II czy Nissan Note.

Cien

• Gość
« Odpowiedź #35 dnia: 30 Lipiec 2009, 01:02:46 »
m.in. dzieki fotelom (bo daleko sie odsuwaja) wybralem to autko, co prawda w dalszej trasie daja sie odczuc, tak wlasnie patrze na co je zmienic :)
Oczywiscie kupujac uwzglednilem takze to ze malo sie psuje, za ma klime :-P , ze spalaneim jak na silnik 1,3 moglo by byc lepiej ;)
Aha i przyspieszenia mi troche brakuje, ale to 1,3 :-P

seb_jak

• Gość
« Odpowiedź #36 dnia: 30 Lipiec 2009, 13:22:04 »
Cytat: "Vex"
Co do foteli to bylem pozytywnie zaskoczony, naprawde calkiem wygodne. Duzo ciekawsze niz np. w Astra II czy Nissan Note.

Jeżdżę zamiennie Astrą II i uważam że fotele ma o niebo wygodniejsze. Przede wszystkim są twarde i jakoś bardzie skrojone na miarę europejczyka.
No ale oczywiście to sprawa mocno indywidualna :)