Forum > Tucson JM

"TERKOTANIE" - film. Czy to sprzęgło?

<< < (16/18) > >>

Piotrek79:
Kurcze to drogo prawie jak remont automata:(
Kuzyn ma kijankę ze Słowacji 2007 czy tam 8 rok i jak na razie nic się nie dzieje,ale co było wcześniej to też nie wiadomo,bo to z Włoch przyjechało. Ale fakt on już jeździ 3 rok i jest ok.

Arni71:
No niestety drogo, części tylko i wyłącznie fabryczne i to że jest mało warsztatów które podejmują się napraw skrzyń koreańskich, powoduje że nie ma konkurencji i ceny są jakie są.
Najgorsze jest to że w takim wypadku, wielką niewiadomą jest kupowanie używki a nawet skrzyni już zregenerowanej w cenie poniżej 3 tyś zł. Nie ma żadnej gwarancji czy  po jakimś czasie nie trzeba będzie jej naprawiać :(

Trzeba zagryźć zęby, zapłacić i "wyjeździć" inwestycję :(

Piotrek79:
Dokładnie nic nie poradzisz :( tylko jak tak się z tym dzieje to chyba lepiej kupić automata bo i też jak się remont przytrafi to są koszty,ale za to komfort jazdy dużo lepszy przynajmniej dla mnie:)

Shadows:
Ogólnie części do tej marki są śmiesznie drogie. 500-600zł sama zębatka w Koraps jak kiedyś patrzyłem. Żałosne. Ceny jak w Porsche.

U mnie lekko terkota i jeździ, jak będzie się nasilać to pójdzie do żyda a ja kupię coś normalnego.

Sumując, nie dałbym 3400zł, wolałbym sprzedać póki jeszcze coś jest wart bo lecą na łeb z roku na rok, dziś już byle mała osobówka więcej kosztuje.

Arni71:
Niestety, jestem zmuszony zainwestować, jestem w trakcie spłaty kredytu za niego a nie sprzedałbym go w dobrej cenie z taką usterką i potem nie miałbym kasy żeby do czegoś konkretnego dołożyć.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej