Forum > ix35 EL

[ix35 EL] Dokładka tempomatu

<< < (3/39) > >>

vqsoft:
co do kosztów =  pytać  Onkya. Ale powiem że wychodzi to taniej niż w aso... zamiennik :)

[ Dodano: 2013-09-23, 07:10 ]
trzeba dodać że Onkyo przygotowany jest na wszystko. zawsze w odwecie leży komp serwisowy tak na wszelki wypadek  --- gdyby airbagi się zaświeciły,.... ale jak mówił nigdy mu się to nie zdarzyło...

kri$:

--- Cytat: "vqsoft" ---No Panowie  i Panie.. dzisiaj mój IX wzbogacił się o fabryczny tempomat.
Dzięki koledze Onkyo3 wszystko przebiegło sprawnie i bezproblemowo. Tempomat zamontowany z użyciem nowych oryginalnych komponentów.  Nie jest to żadna wydumka tylko oryginalny tempomat taki jak montowany jest w wyższych wersji Ixa.
Cała operacja trwała 30 minut w zaciszu garażu.. Nic nie jest przerabiana i nic nie jest kombinowane. Teraz mój Ix ma wreszcie to czego mi w nim brakowało najbardziej..

Co do gwarancji -  jest to tak zrobione że nie ma szans aby aso połapało się że jest to dokładane...

Więc wszystkim z okolic wawy polecam montaż u Onkyo3.
pozdro
--- Koniec cytatu ---

Dla zainteresowanych, pokazany montaż na youtubie, tylko potrzebny klucz, do odkręcenia kierownicy :)

gurszczak:

--- Cytat: "kri$" ---
--- Cytat: "vqsoft" ---No Panowie  i Panie.. dzisiaj mój IX wzbogacił się o fabryczny tempomat.
Dzięki koledze Onkyo3 wszystko przebiegło sprawnie i bezproblemowo. Tempomat zamontowany z użyciem nowych oryginalnych komponentów.  Nie jest to żadna wydumka tylko oryginalny tempomat taki jak montowany jest w wyższych wersji Ixa.
Cała operacja trwała 30 minut w zaciszu garażu.. Nic nie jest przerabiana i nic nie jest kombinowane. Teraz mój Ix ma wreszcie to czego mi w nim brakowało najbardziej..

Co do gwarancji -  jest to tak zrobione że nie ma szans aby aso połapało się że jest to dokładane...

pozdro
--- Koniec cytatu ---

Dla zainteresowanych, pokazany montaż na youtubie, tylko potrzebny klucz, do odkręcenia kierownicy :)
--- Koniec cytatu ---

A może tak jakiś link??

kiepero:

pozdro
--- Koniec cytatu ---

Tak jak piszesz nic nie jest przerabiane, tylko jest zmieniana wiązka, która obsługuje sterowanie przycisków z obu stron na kierownicy a nie tylko z jednej i jest dokładany panel ze sterowaniem do tempomatu. :) Same oryginalne części innych nie ma.

vqsoft:
dokładnie tak. mając nowy samochód żal pchać w niego używana kiere i wytarte panele.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej