Forum > ix35 EL
[ix35 EL] Dokładka tempomatu
kosmos2011:
Poczytaj tutaj http://www.i30ownersclub.com/forum/index.php?topic=12574.0. Jeśli chodzi o diesla to trzeba sprawdzić w serwisie czy komputer posiada funkcje tempomatu potem zakup przycisków na kierownice, ewentualnie nowej taśmy, trzy przewody do komputera i dwa do zegarów. Schemat podłączenia odpłatnie można zobaczyć tutaj https://www.hyundaitechinfo.com/.
onkyo3:
Witam, jeśli kogoś interesuje montaż oryginalnego tempomatu do ix-a zapraszam na pw
Fabryczne przyciski na kierownicy, podświetlane, wyświetlanie na zegarach wszystkich funkcji.
[ Dodano: 2013-08-31, 02:10 ]
Jeśli chodzi o montaż na terenie Warszawy możliwy u klienta po wcześniejszym ustaleniu
Oczywiście nie podglądamy podczas mojej pracy :-)
kiepero:
W moim przypadku wystarczyło dołożyć sterowanie w kierownicy i wiązkę do sterowania, całość podłączyć do zwijacza, robota na jakieś 15 min można samemu :)
Koszt 200 zł, zakup używanej kierownicy na allegro i przełożenie w/w części, po podłączeniu od razu działa :)
vqsoft:
No Panowie i Panie.. dzisiaj mój IX wzbogacił się o fabryczny tempomat.
Dzięki koledze Onkyo3 wszystko przebiegło sprawnie i bezproblemowo. Tempomat zamontowany z użyciem nowych oryginalnych komponentów. Nie jest to żadna wydumka tylko oryginalny tempomat taki jak montowany jest w wyższych wersji Ixa.
Cała operacja trwała 30 minut w zaciszu garażu.. Nic nie jest przerabiana i nic nie jest kombinowane. Teraz mój Ix ma wreszcie to czego mi w nim brakowało najbardziej..
Co do gwarancji - jest to tak zrobione że nie ma szans aby aso połapało się że jest to dokładane...
Więc wszystkim z okolic wawy polecam montaż u Onkyo3.
pozdro
gurszczak:
--- Cytat: "vqsoft" ---No Panowie i Panie.. dzisiaj mój IX wzbogacił się o fabryczny tempomat.
Dzięki koledze Onkyo3 wszystko przebiegło sprawnie i bezproblemowo. Tempomat zamontowany z użyciem nowych oryginalnych komponentów. Nie jest to żadna wydumka tylko oryginalny tempomat taki jak montowany jest w wyższych wersji Ixa.
Cała operacja trwała 30 minut w zaciszu garażu.. Nic nie jest przerabiana i nic nie jest kombinowane. Teraz mój Ix ma wreszcie to czego mi w nim brakowało najbardziej..
Co do gwarancji - jest to tak zrobione że nie ma szans aby aso połapało się że jest to dokładane...
Więc wszystkim z okolic wawy polecam montaż u Onkyo3.
pozdro
--- Koniec cytatu ---
Jakie koszty?? Bo to chyba ważna informacja :) mam niedaleko wiec moźe sie skusze :) kierownice kolega tez ma na miejscu czy dokłada to mojej????? Czekam na informacje może być jak to tajemnica na PW
Nawigacja
[#] Następna strona