Forum > ix35 EL

[ix35 EL] Dokładka tempomatu

<< < (4/39) > >>

Azool:

--- Cytat: "vqsoft" ---Co do gwarancji -  jest to tak zrobione że nie ma szans aby aso połapało się że jest to dokładane...

--- Koniec cytatu ---

Rozumiem, że masz wersje comfort, w której nie oferowano tempomatu. Także nawet dla laika będzie od razu jasne że Twój egzemplarz nie wyjechał z fabryki z tempomatem. Ale nie sądze żeby robili z tym problemy na przeglądzie. No chyba że padnie coś w elektryce, wtedy pewnie będą szukać dziury w całym.... ale to już ruletka.

kiepero:

--- Cytat: "vqsoft" ---dokładnie tak. mając nowy samochód żal pchać w niego używana kiere i wytarte panele.
--- Koniec cytatu ---

Nikt CI nie karze kupować powycieranej kierownicy, generalnie to kierownicy nie trzeba przekładać, można też kupić nowe części w ASO koszt ok 500 zł brutto, z tego co się orientuje to wy chcecie 3 x więcej :)

vqsoft:

--- Cytat: "Azool" ---
--- Cytat: "vqsoft" ---Co do gwarancji -  jest to tak zrobione że nie ma szans aby aso połapało się że jest to dokładane...

--- Koniec cytatu ---

Rozumiem, że masz wersje comfort, w której nie oferowano tempomatu. Także nawet dla laika będzie od razu jasne że Twój egzemplarz nie wyjechał z fabryki z tempomatem. Ale nie sądze żeby robili z tym problemy na przeglądzie. No chyba że padnie coś w elektryce, wtedy pewnie będą szukać dziury w całym.... ale to już ruletka.
--- Koniec cytatu ---

\

tak w tej wersji nie było tempomatu ale była możliwość jego dołożenia w fabryce. Tak więc możliwość jego fabrycznego założenia istnieje oficjalnie w fabryce. Nie mniej jednak ja brałem ixa ze stoku w aso więc nie miałem takiej możliwości.. Zamawiając ixa i konfigurując go pod siebie można było dołożyć tempomat. Aż dziw bierze ze w aso nie wiedza / nie chcą tego montować. tylko bawią się w te uniwersalne badziewie za 2.5 - 3 kpln...

[ Dodano: 2013-09-23, 18:39 ]

--- Cytat: "kiepero" ---
--- Cytat: "vqsoft" ---dokładnie tak. mając nowy samochód żal pchać w niego używana kiere i wytarte panele.
--- Koniec cytatu ---

Nikt CI nie karze kupować powycieranej kierownicy, generalnie to kierownicy nie trzeba przekładać, można też kupić nowe części w ASO koszt ok 500 zł brutto, z tego co się orientuje to wy chcecie 3 x więcej :)
--- Koniec cytatu ---

powiem CI tak - nie spotkałem jeszcze idealnej kierownicy na allegro. Na zdjęciach mało co widać i kupno jest trochę w ciemno. A tym wszystkim sprzedawcą na allegro często nie chce się nawet odpisać na email itp

nie wiem ile kosztują graty ale sądzę że pewno 700  - 800 pln. Przynajmniej na ebay.~200$

uściślając ja nie czerpie profitu z montażu tempomatu.   Ja chyba jako pierwszy zamontowałem go u Onkya i podzieliłem się wrażeniami.

kiepero:
Na ebayu jest jeszcze w komplecie zwijacz ale jego nie trzeba wymieniać, pewnie dlatego cena to 200euro.

Cena części w ASO sterowanie i wiązka to ok 500 zł.

Mam wersję Style a tempomat fabrycznie był dokładany tylko  w wersji PREMIUM.

Co do Allegro to dzwoniłem do kilku sprzedawców, kupiłem od tego, który mi potwierdził, że prawy panel z przyciskami jest bez skazy :) inaczej bym nie kupił.

vqsoft:
zwijacz trzeba wymienić jesli nie masz radia z BT. więc niektórych tez to dotyczy
fakt wersja premium miała fabrycznie tempomat na pokładzie. nie mniej jednak do każdej wersji począwszy od komfort można dołożyć tempomat w fabryce. Ty przekładałeś całą kierę czy tylko panel i wiązkę ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej