Forum > Zakup Hyundaia

KUPNO - ix35

<< < (10/19) > >>

gurszczak:
Jeśli chodzi o 1 to nic mi się w oczy nie rzuciło jeśli chodzi o 2 to na pewno nie jest to wersja Style bo w tej wersji odpalanie było już bez-kluczykowe a ksenonów nie ma żaden ix w wersji przed liftowej druga sprawa to nic nie pisze o bez wypadkowości auta - więc z tych 2 to chyba ten pierwszy pewniejszy ale to tylko po opisie i zdjęciach :) rzeczywistość może zaskoczyć  :)

fazaaa77:
Jeżeli chodzi o 1 to ten przegląd mi się nie podoba (wychodzi że auto po 3 latach miało niecałe 10000 przebiegu).Przegląd też nie w autoryzowanym serwisie.Natomiast 2 pochodzi z Austrii i nie jest to 2013 a 2012 rok produkcji

rafiboss:
Witam
I jestem w "klubie" kupiłem IX35 aż w ... Kaliszu :-) mieszkam w Pruszkowie.
Kupiłem IX35 w wersji Comfort z silnikiem 1.7 CRDI no i "białasa"
Nie jest źle jeśli chodzi o spalanie i przyśpieszanie ale być może jak już dobrze się dotrze to zrobię chiptuning i te max 15-20% dołożę.
Autko ma wszystko czego potrzebuję jest MEGA wygodne !
Jedyna wada to dość mały bagażnik (miałem Vectrę C hatchback) i cena :-)
Ale dałem 83 tys w tym autko, 2 komplety opon, kamerka cofania i przyciemniane szyby. W Warszawie za takie auto chcieliby pewnie z 90 tys. Fakt kupiłem demo ale mały przebieg więc ujdzie :-)
Testowałem na autostradzie przy 140-150 kilometrach spala 7-7.1 litra
Jak na te gabaryty to DOBRY wynik !

kosmos2011:

--- Cytat: "rafiboss" ---Kupiłem IX35 w wersji Comfort z silnikiem 1.7 CRDi
--- Koniec cytatu ---

To napisz na PW do Administratora o poprawę profilu i w gruncie rzeczy mogłeś założyć temat i napisać tutaj http://hyundaiklub.pl/forum/viewforum.php?f=54

Iktorn:
Zastanawiam się nad ix35. Żona wymarzyła sobie wysokie auto i....masz babo placek  :-P
Generalnie rozważam czy jest sens czekać na nową generację (pewnie droższą, itp.) czy kupować aktualny model. Wybór co do rodzaju silnika jest prosty - tylko benzyna (jeszcze sprawdzę jak wezmę na dłużej testówkę czy 1.6 wystarczy czy jednak niekoniecznie).
Generalnie pytanie jakie przede mną stoi to poważna konkurencja dla ix ze strony siostrzanej marki, ale nie w postaci Sportage`a ale ze strony Kii Carens (tu obligo 2.0GDI). Jeździłem i było naprawdę fajnie ;-) . Wiem, zupełnie inny samochód, ale czy Wy w ix35 zabieracie się na wakacje bez problemu (u nas małe dziecko, więc wózek zajmie część bagażnika)  :?:
Porady i opinie mile widziane :!:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej