Forum > Zakup Hyundaia

KUPNO - ix35

(1/19) > >>

bodiniusz:
Witam wszystkich.
Jestem tuż przed zakupem. Mam ofertę na ix35 (pełna wersja, silnik diesla).
Ale konkurencyjna firma ma podobną. Wielkość, silnik te same. Trochę bardziej wizualnie podoba mi się ix35. Za to u konkurencji są ksenony... no i z nawigacją dochodzi subwoofer.

W salonie Hyundaia facet mnie ściemniał lepszymi materiałami, częściami, cichszą pracą sinika. Punktowe oceny na autocentrum.pl też przemawiają za ix'em.

Czy rzeczywiście ix35 jest wart oddania ksenonów? Dodam, że obecnie jeżdżę na ksenonach w 4-letnim pasku i rewelacja...

Pozdrawiam

Slay75:
Bierz tam, gdzie dają większy rabat.
W Sportage podoba mi się przód, felgi i jak jest w kolorze pomarańczowym.
W ix35 podoba mi się wszystko.
Albo poczekaj i kup wersję poliftingową ix35.

bodiniusz:
Dzięki. Mi się ix35 podoba nieco bardziej. Cenę zasadniczo miałbym tę samą (jedyna różnica to ksenon).

A wiadomo kiedy będzie lifting (tzn. od kiedy będzie można się zapisywać i czy ceny będą bez zmian)?

Pozdrawiam

Slay75:

--- Cytat: "bodiniusz" ---A wiadomo kiedy będzie lifting (tzn. od kiedy będzie można się zapisywać i czy ceny będą bez zmian)?

--- Koniec cytatu ---

Produkcja rusza od 1 sierpnia "nowego" ix35, a o resztę pytaj w salonach.

cruel:
Akurat Sportage jest gorzej wykonany w środku, bardziej tandetne wrażenie sprawia. Więc sprzedawca hultaja aż tak nie ściemniał ;)
Mnie też sportage tylko w pomarańczu się podoba.

Ksenony fajna sprawa. Szkoda, że w ix35 nie można dobrać.
Dlatego niemiecka konkurencja jest lepsza w kwestii wyposażenia. Co prawda podstawy w zasadzie gołe ale można skompletować to co się chce. Kwestia finansów, ale mamy wybór.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej