Forum > i40 VF

[i40 VF] Lista problemow I40

<< < (19/52) > >>

1igor1:
Panowie, ale filtr kabinowy odpowiada za mechaniczne czyszczenie powietrza, a nie za zapach nawet te pseudo węglowe nie wiele pomogą jeśli chodzi o zapachy

Pierun:
Jeżdżę różnymi samochodami i w tym jest po prostu najgorzej. Nawet w fiacie seicento jest lepiej niż w tym. Masakra. Jak człowiek stanie za tirem który da czadu z rury to nie idzie wytrzymać. Dziury ma jakieś ta 40 czy co? Na kanale nic nie widać, uszkodzeń (kolizji) tez nie było. Jak coś z tym nie zrobię to chyba pójdzie na sprzedaż.

Reg III 9. g. Wymazanie cytatu. tekla

kosmos2011:
W wypadku spalin Hyundai stosuje system A.Q.S który nie pozwala na dostawanie się spalin do środka pojazdu.

Pierun:
To w mojej i40 go nie zainstalowano lub przestał działać. Czy ktoś dysponuje schematami technicznymi układu wentylacyjnego i40?

Reg III 9. g. Wymazanie cytatu. tekla

1igor1:
I znów centralny zamek w mojej 40 sobie bzikuje. Miałem już problem wzeszłe wakacje, i wtedy wina padła na brak kontaktu baterii z pilotem, lecz to chyba nie było to.
Ostatnio podchodzę do auta próbuję otworzyć i nic, zero reakcji, więc nauczony ostatnim doświadczeniem wyjąłem baterię odgiąłem blaszki ... i dalej nic. Więc wziąłem kluczyk zapasowy i ... znów brak reakcji.
Więc otworzyłem drzwi awaryjnie i o dziwo kluczyki zaczęły same działać. zamykały otwierały, ale odszedłem od auta na kilka metrów i znów to samo, zero reakcji. więc znów otwarcie awaryjne drzwi i znów kluczyki zaczęły działać. Auto normalnie odpalało. jeszcze ze 2 razy tak się zdarzyło i na razie mam 2 dni spokoju. Ale ta świadomość że żona pojedzie gdzieś tym autem i centralny przestanie działać średnio mnie bawi, bo wyjęcie tej zaślepki aby dostać się do zamka jest niezbyt proste, i żona raczej sobie z tym nie poradzi. Jutro wybieram się do serwisu, zobaczymy co powiedzą.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej