Forum > i20

3 i 7 lat z i20 - małe podsumowanie

<< < (6/12) > >>

de_assis:
Tych rysek nie widać z daleka, trzeba się dobrze przyjżeć, jakby nie to forum to bym ich w życiu nie zobaczył, no chyba że po jakimś czasie by się aż nadto wytarło.

Życze Ci jak najlepiej, bo już przeszłas katorge z silnikiem, ale nie wierze, że Ci nie obtarło, to problem zbiorowy.

Kam-mil:

--- Cytat: "psyche" ---No to mnie wystraszyłeś... Przyjrzę się temu bliżej.

Edit: Na reszcie dość niewyraźnych zdjęć nic mnie nie zaniepokoiło. Ale obejrzę na żywo :)
--- Koniec cytatu ---

Na 1 stronie tematu "brak lakieru i korozja na drzwiach obok klamek" anel zrobił zdjęcie i zaznaczył strzałką gdzie trzeba tego problemu szukać. Bez zdjęcia anela też bym tego nie znalazł.

anel:
Na 1 stronie tematu "brak lakieru i korozja na drzwiach obok klamek" anel zrobił zdjęcie i zaznaczył strzałką gdzie trzeba tego problemu szukać. Bez zdjęcia anela też bym tego nie znalazł.[/quote]

Dokładnie tak.

W miejscach które uwieczniłeś na zdjęciach, raczej nikomu nic się nie dzieje.
Mój bolid umówiony w serwisie na początek marca ( tak mi  pasowało)
1.Malowanie punktowe drzwi pod klamkami.
2.Wymiana wewnętrznych części klamek 4 drzwi  + dodatkowo podklejenie folii
3. Malowanie klapy nie wiem czy całej,dopiero do oceny przez serwis ( rdza koło zamka)
Kończy się trzyletnia gwarancja trzeba wszystko zrobić :mrgreen:

psyche:
Ha! Rzecz jasna, mieliście rację! U mnie też się coś dzieje przy tych klamkach. Czyli, jak widać, awaria silnika nie zapobiegła innym przykrościom - tu ewidentnie źle zaprojektowanych elementów  :roll:
Wygląda na to, że znów będę musiała pojechać do serwisu (to już się nudne robi ;p).
Jak tylko wyleczę gardło...
anel, moja gwarancja już się skończyła :) Ciekawa jestem, co na to serwis.

anel:
"anel, moja gwarancja już się skończyła :) Ciekawa jestem, co na to serwis."

Zawsze możesz podjechać do serwisu ,przecież to wada fabryczna nie z twojej winy ,może H.polska wyrazi zgodę na naprawę pomimo upływu gwarancji.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej