Forum > i20
3 i 7 lat z i20 - małe podsumowanie
de_assis:
Kojarzyłem ten nick z Panią której wymieniali silnik i dlugo nie miala samochodu ... :)
Nie pomylilem sie.
No coz ... sam juz nie wiem co lepsze, wymiana silnika czy naprawa klamek. Taki jest wlasnie urok tego samochodu. Szkoda ze przed zakupem nie mozna bylo sobie wybrac rodzaju uszkodzenia :roll: :lol:
Kolon:
U mnie też jest skaza przy klamkach, a co do nagrzewania to dziś się zagrzało w 3-4 minuty i wszystkie szyby (były oszronione od środka i tylko przednią wydrapałem trochę :P ) zrobiły się przejrzyste z przodu. Z tyłu odmarzały trochę dłużej. Chociaż kij wie bo mój to import z niemiec, może samochodów też się to tyczy że na zachód idą "te lepsze" tak jak to ma miejsce przy wielu innych produktach.
psyche:
de_assis, to ja wolę ten mój wymieniony silnik ;)
Zdjęcia klamek - obu. No dobra, brudne są trochę, ale żadnej rdzy ani odprysków lakieru nie widać. Foty z komórki, co zrobić... ;)
Kolon:
zrób zdjęcia drugiego końca klamki bo rdza występuje w miejscu gdzie ruchoma część styka się z lakierem przy poruszaniu klamką
psyche:
No to mnie wystraszyłeś... Przyjrzę się temu bliżej.
Edit: Na reszcie dość niewyraźnych zdjęć nic mnie nie zaniepokoiło. Ale obejrzę na żywo :)
Nawigacja
[#] Następna strona