Forum > ix35 EL

[ix35 EL] Nawigacja do ix35

<< < (3/4) > >>

vqsoft:
jestem ciekaw jak to graaa. 1000 pln to oferta na allegro normalnie cos kolo 2499

Zibi:
gra zapewne świetnie, w dzisiejszych czasach ciężko jest zbudować sprzęt kiepsko grający, problemem natomiast jest jakość ... aktualnie znajomy szuka tabletu dla chrześniaka na komunie, przyjrzeliśmy się chińczykom (Ainol, Shiru) i niestety, nie jest dobrze, albo odkleja sie wyświetlacz, albo zaślepki gniazd są tak fatalnie spasowane z pleckami, że dzieciak może sobie palce pokaleczyć ... cena tego sprzętu (100 zł na allegro) sugeruje, że jest to sprzęt z najniższej półki, i tylko kwestią szczęścia jest, czy dostanie się fatalny czy dobry egzemplarz, gdyż zapewne nie przechodza one żadnej kontroli jakości.

vqsoft:
1000 pln w wyprzedaży
na stronie u nich jest za ~2499

Zibi:
zwróćcie uwagę, że tam jest Windows CE 5.0/6.0, taki system to ja mam w PDA z 2004 roku, czyli prawie 10 letnim złomie ... plus jest taki, że dla tego Windowsa już chyba wszystkie możliwe łaty powstały, inna sprawa ja tam nigdzie nie widzę gniazda na karty SD, możliwe, że podpinamy czytnik kart przez USB ... powiem tak, nie jestem audiofilem, sprzęt zainstalowany firmowo w wersji Comfort jest dla mnie w zupełności wystarczający, nawigacje mam w 7" tablecie NavRoad, która mogę zabrać ze sobą, gdy wyjeżdżam w nieznane tereny, a tv w aucie gdy 90% tras robię solo to pomyłka.

vqsoft:
wiem wm to ogólnie porażka...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej