Forum > ix35 EL
[ix35 EL] Nawigacja do ix35
malowany:
--- Cytat: "Stonio" ---ja odebrałem dziś i mam tą blaupunka jeśli ktoś by chciał niech pisze moge jakieś zdjęcie zrobić ale już moge powiedziec że działa płynnie wygląda bardzo dobrze w tym aucie i jak dla mnie dużo daje ogolnemu wyglądowi do tego automapa radio dużo opciji jest bardzo dobrze:)
--- Koniec cytatu ---
Jaka orientacyjna cena?
Azool:
Wiem, że o gustach się nie dyskutuje, ale akurat mi się to rozwiązanie średnio podoba. Jak kupowałem auto w listopadzie to miałem do wyboru tego Blaupunkta z kamerą za 3300zł lub nawigacje bodajże Clariona za 5000zł. Niestety nie było w ofercie fabrycznej. Te dokładki nie są tak elegancko dopasowane jak fabryczny sprzęt. ekran jest cofnięty i od razu widać że to montowane jest dodatkowo. Poza tym z tego co się orientuje to nie obsługuje wszystkich przycisków z kierownicy, nie wiem jak to jest z fabrycznym mikrofonem. Mi generalnie zależało na kamerze cofania ale się nie zdecydowałem na rozwiązanie z radiem 2DIN. Szkoda że już nie oferują kamery w lusterku wstecznym.
marbrzozk:
Blaupunkt w ix35 wygląda tak:
Z przycisków na kierownicy nie działa tylko wybieranie głosowe. Osoby, które ogladały mój samochód były bardzo zdziwione gdy mówiłem im , że stacja multimedialna jest nieoryginalna. Choć możliwe, ze przy jasnym wnętrzu i ciemnej ramce może to wyglądac nieciekawie.
vqsoft:
Panowie może ktoś użytkuje takie cacko ?
cena atrakcyjna 1000pln
//www.youtube.com/watch?v=8sYtBM_YF-c
MANIO:
No właśnie navi fajna ale ta cena kosmicznie niska .
Ja myślałem o czymś takim;http://allegro.pl/nawigacja-gps-radio-dvd-bt-hyundai-ix35-automapa-i3102858258.html
ale czy ktoś z szanownych ixsowiczów odważył się zmienić orginał radio na plug&pley
z Chin?
Nawigacja
[#] Następna strona