Forum > ix35 EL

[ix35 EL] Nawigacja do ix35

(1/4) > >>

malowany:
Przymierzam się do zakupu nawigacji... jednak nadal jestem w kropce.. więc pytam :)

- Czy kupić oryginalną nawigację (pewnie wtedy jest problem z aktualizacją map samemu)?
- Czy nawigacja firm 3ich potrafi obsłużyć bluetooth? chodzi dokładnie o wybieranie głosowe osoby do której chce sie dodzwonić , bo rozumiem, że ta funkcja jest w radiu ?

-Czy po zakupie takowej nawiagacji, czy firmy 3ej czy oryginalnej wystarczy kupić tylko kamerę cofania czy należy puścić okablowanie do klapy bagażnika puścić w celu jej podłączenia?

Pozdrawiam

klemens:
Przełożenie panela to bodajże 5tys. Navi jest z automapą. Aktualizacja jest chyba na rok a później normalnie... trzeba dokupić. Automapa chyba nie ma wybierania głosowego, więc i tu go nie będzie. Będzie za tą kasę jeszcze kamera.
Wszystko chyba, bo słaby jestem w tych tematach. Trochę mi jednak szkoda wyrzucać tyle kasy - z drugiej strony strasznie wqrzające i nieestetyczne są plączące się kabelki i uchwyty do obcej navigacji.

Stonio:
panowie są dwa rodzaje nawigacij ja np w swoim którego odbiore jutro mam nawigacje blaupunkta NY800 z kamera i z automapa a można jeszcze mieć inną nawigacje hyundaiowa takową orginalną do tych aut ale z tego co mówili szału ona nie robi mapy ma słabsze i polecają włąsnie zamienniki :)

kri$:
Co kraj to inne nawigacje, w Czechach zakładają 2 modele Clariona - NX502E, NX302E, w Niemczech -  Pioneer AVIC-F40BT i AVIC-F940BT.

Stonio:
ja odebrałem dziś i mam tą blaupunka jeśli ktoś by chciał niech pisze moge jakieś zdjęcie zrobić ale już moge powiedziec że działa płynnie wygląda bardzo dobrze w tym aucie i jak dla mnie dużo daje ogolnemu wyglądowi do tego automapa radio dużo opciji jest bardzo dobrze:)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej