Forum > i20
[i20 PB] Trzeszczące coś w środku, skrzypiące fotele i dźwię
ziutek:
Też mam świerszcza w okolicach prawej części deski rozdzielczej, przy 2600obr/min ale tylko jak samochód się rozgrzewa. Jak jest całkiem zimny, albo już rozgrzany to wszystko jest ok. Generalnie się przyzwyczaiłem. Sprzęgło sporadycznie trzeszczy, fotel też, ale tylko przy bardzo dużej wilgotności w aucie. Generalnie po zgłoszeniu do ASO wyregulowali sprzęgło i posmarowali cięgna oraz niby coś regulowali w fotelu. Ogólnie pomogło, ale sporadycznie jak już napisałem coś takiego się zdarza, przy dużej wilgotności.
Slawomir:
Jacaw, Witam,
Dalej wydaje dziwny dzwiek przy jezdzie na półsprzęgle. Miałem to samo i wymienili mi jakieś elementy sprzęgła-podobno mają akcje serwisową ( "cichą" :P) na to.
Pozdrawiam.
de_assis:
Oni wszystko cichaczem robią. Ja za sukces danego ASO Hyundai uznał bym to że wiedzą jak do biuletynu się zalogować, o czytaniu "news'ów" nie wspominając.
Slawomir:
No mi koleś z serwisu powiedział, że był na szkoleniu i mają teraz taką akcje na takie objawy. Ja w sumie nie mogę narzekać na serwis, w miare to jakos ogarniaja.
Zostały mi 4 dni gwarancji i zaczynam się bać co będzie potem ...
de_assis:
--- Cytat: "Slawomir" ---No mi koleś z serwisu powiedział, że był na szkoleniu i mają teraz taką akcje na takie objawy. Ja w sumie nie mogę narzekać na serwis, w miare to jakos ogarniaja.
Zostały mi 4 dni gwarancji i zaczynam się bać co będzie potem ...
--- Koniec cytatu ---
Może być tylko lepiej, bo sam sobie będziesz naprawiał usterki ;-) Ale gorzej być nie może. Nie martw sie, jeszcze sie nacieszysz tym autem ;-)
Nawigacja
[#] Następna strona