Forum > i20
[i20 PB] Trzeszczące coś w środku, skrzypiące fotele i dźwię
djpit:
--- Cytat: "NieAmator" ---kup sobie 1.2 tfsi i wyremontuj silnik po 100kkm gościu jak masz tu bluźnić to zmykaj z tego forum miałem więcej aut od Ciebie różnych marek i BMW i Honde I fiata i żadne mi nie pasowało tak jak Hyundai. Robie w warsztacie i uwierz mi ze te niemieckie wynalazki są o kant chu*a potłuc nie pasuje ci ASO w krakowie to jedź do buska.
--- Koniec cytatu ---
Gościu może naucz się czytać ze zrozumieniem, a później sam znikaj z tego forum? Polecam czytanie z uwagą!
Nie bluźnię a odpowiadam na pytania kolegi, i stwierdzam co jest u mnie. Co do niemieckich to napisane "np". Zawsze może zmienić na Fiata jak piszesz.
A BMW czy Honde to miałeś chyba na plakacie w pokoju :D:D:D
domin:
Mam przejechane 48kkm i na razie nic nie trzeszczy, ale czytając wasze posty to coś czuję, że mogę się tego spodziewać...
Jacaw, dźwięk o którym piszesz to może się odzywć łożysko oporowe, ale jeśli auto ma 1,5 roku to byłoby to co najmniej dziwne. Na auto na pewno masz gwarancję, więc może łaskawe ASO się tym zainteresuje. Tłumaczenie, że ten model tak ma do mnie nie trafia.
djpit, też tak miałem na początku, ale po którymś tysiącu na liczniku, zauważyłem, skrzynia zmienia płynnie biegi przy obrotach silnika delikatnie powyżej 3000. Spróbuj, może u Ciebie też będzie ok.
NieAmator:
djpit, Chyba jesteś niepoważny kolego na plakacie w pokoju może ty masz auta. Miałem prelude o czym pisałem że po wypadku nią do dziś boli mnie kręgosłup fiata punto który był najgorszym badziewiem volvo s60 które zgubiło dwa razy synchronizacje rozrządu w domu mam jeszcze dwa Hyundaie i w żadnym nie mam usterek.
Leszek_S.:
Taaa teraz się będziecie licytować który miał więcej "fajnych" aut :lol:
domin:
Kto da więcej?
Fajne auto to takie, które przede wszystkim jeździ a nie stoi u mechanika :-P
Nawigacja
[#] Następna strona