Forum > ix35 EL

[ix35 EL] Ile można wynegocjowac na nowym X35

<< < (3/5) > >>

B.Wojcieszak:

--- Cytat: "kri$" ---Dziś pytałem o ix35 comfort, 1.6 metalik, zaproponowali wstępnie - 74.700. Dorzucają komplet opon zimowych z alusami, dywaniki i czujki cofania, lakier w cenie. Jak dla mnie oferta słaba, jutro spróbuje lepiej wynegocjować. Oferta 3x33% ciekawa bo nie traci się upustów. Comfortów maja dużo, jedynie małe ilości w wersji style.
--- Koniec cytatu ---

Rada. Zapytaj szczegółowo o opony. Mi sprzedawca wycenił opony na 2000zł (bez alufelg) i dał je jako upust. Zgodziłem się, nie pytając jakie to opony-przeoczyłem tą sprawę. A okazało się, że nie są warte 300zł za sztuke (marka Wanli) i w moim odczuciu nie nadają się do użytku. Mam problem z nimi do dzisiaj, bo nie da się ich fizycznie wyważyć.  Niestety brak funduszy, żeby je zmienić powoduje, że każdego dnia się wku@#$ i wspominam dzień zakupu. Pamiętaj o tym.

Pozdrowienia.

ak_11:
Zapytaj w Toruniu, w ubiegłym roku dostałem dobry upust. Potatargować sie warto. Z oponami (tak jak kolega wcześniej powiedział) trzeba uważać.  Ja mam Vredestein - Wintrac 4 Xtreme - dobrze się sprawuje.

klemens:
W Częstochowie też nieźle się negocjuje. Lepiej brać auta z placu w Mszczonowie - nie te, które stoją po salonach. Są młodsze, z końcówki roku. Rok temu kupiłem Style z ceną detaliczną 114 albo 115 tys za 99,9 tys z dywanikami (z bagażnikiem włącznie) i to był kres moich możliwości negocjacyjnych.

jacek2:
Oj z tego co widzę teraz możliwości negocjacji jest znacznie więcej, w 2010 r ja przy zakupie niewiele mogłem wskórać. Było jedno auto do wyboru od zaraz, albo oczekiwanie dobrych kilka m-cy (a nawet rok czasu) na auto prze siebie skonfigurowane. No a potem jeszcze przerwa w produkcji ze wzgl na przeniesienie fabryki do Czech..... Ciężkie były czasy.... :cry:  :cry:

kri$:
Okazuje się że ciężko coś dobrego wynegocjować.
Była partia samochodów w lepszych cenach, ale samochody nie spełniały norm EURO V, i musiały być zarejestrowane do końca 2012 roku. Z uwagi że ix35 sprzedają się bardzo dobrze, więc ochota na dobre rabaty zmalała.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej