Forum > ix35 EL
[ix35 EL] Ile można wynegocjowac na nowym X35
miroza:
--- Cytat: "javax" ---Witam,
Przeglądając forum nie znalazłem tematu poruszającego negocjacje z dealerami.
Jestem ciekawy jaki rabat można wynegocjować na nowego X35. Przymierzam się do 2.0 w benzynie i jestem ciekawy jakie rzędu kwotę dealer może opuścić, ewentualnie na jakie dodatkowe wyposażenie można liczyć.
Liczę, że podzielicie się Waszymi sukcesami :)
Pozdrawiam,
J
--- Koniec cytatu ---
można, można
Kalkulacja cenowa
CENA CENNIKOWA 121 100 PLN brutto
Rabat specjalny wynosi : 24 100 PLN brutto
kri$:
--- Cytat: "miroza" ---
--- Cytat: "javax" ---Witam,
Przeglądając forum nie znalazłem tematu poruszającego negocjacje z dealerami.
Jestem ciekawy jaki rabat można wynegocjować na nowego X35. Przymierzam się do 2.0 w benzynie i jestem ciekawy jakie rzędu kwotę dealer może opuścić, ewentualnie na jakie dodatkowe wyposażenie można liczyć.
Liczę, że podzielicie się Waszymi sukcesami :)
Pozdrawiam,
J
--- Koniec cytatu ---
można, można
Kalkulacja cenowa
CENA CENNIKOWA 121 100 PLN brutto
Rabat specjalny wynosi : 24 100 PLN brutto
--- Koniec cytatu ---
W cenniku taka cena nie występuje, a sadząc po modelu (o ile że to wersja premium) w stopce to wychodzi 113.700 zł. Na najdroższe modele można więcej dostać, za modele które najlepiej schodzą już nie.
lukasz.zst:
Wiesz jak ja to robie .
Wysiałem do wszystkich dilerów w Polsce( jest trochę roboty ) zapytanie o cenę auta , piszę że liczę na najlepsza cenę tak żebym nie musiał jechać do konkurencji , co dostane w gratisie. Wybieram sobie 3-4 najlepsze oferty jeszcze bardziej negocjuje i jak wybiorę ta jedyna ofertę jadę do dilera lub dilerów w miejscu zamieszkania czy da mi taką samą ofertę lub coś tam doda .
W emilu nie piszą skąd jestem podaje kontakt tylko tel lub e-milowy , nie interesuje mnie spotkanie ,szukam konkretnej ofert . Jeśli mnie zaprasza do salonu to olewam tak salon
jacek2:
To jednak dużo cierpliwości wymaga. Może odejść ochota na zakup hyuika :shock:
Jacekpoznan:
Witam. W zeszlym miesiacu odebralem ix 35 comfort plus widocznosc z rabatem 11 tys w Opel Szpot w Swarzedzu.
Nawigacja
[#] Następna strona