Forum > ix35 EL
[ix35 EL] Ile można wynegocjowac na nowym X35
javax:
Witam,
Przeglądając forum nie znalazłem tematu poruszającego negocjacje z dealerami.
Jestem ciekawy jaki rabat można wynegocjować na nowego X35. Przymierzam się do 2.0 w benzynie i jestem ciekawy jakie rzędu kwotę dealer może opuścić, ewentualnie na jakie dodatkowe wyposażenie można liczyć.
Liczę, że podzielicie się Waszymi sukcesami :)
Pozdrawiam,
J
jacek2:
Jak chcesz dobrze liczyć to licz na siebie. Szanse na znaczne upusty są znikome, ze wzgl na bardzo duży popyt na ten rodzaj Hyuika (IX35).
Jeśli coś wskórasz to się pochwal.
Tommygun:
To fakt, szukałem długo na rynku wtórnym, na ulicach naprawdę dużo IX-ów widzę ale w ofertach używanych posucha. Co innego z crv czy rav-4, z nowych roczników na ulicach nie jest ich więcej a raczej mniej a w ofertach od rocznika 2010 jest w czym wybierać. Miałem okazję jeździć crv jak i rav-4 i jakoś mnie nie zachwyciły, szczególnie crv z udawanym i przedpotopowym napędem na 4 koła.
Negocjuj, jak nie upust, to może dorzucą jakieś wyposażenie.
jacek2:
A może załapiesz się na wyprzedaż rocznika 2012?? Wtedy możesz coś więcej uszczknąć. Tylko tak się zastanawiam czy przy popycie na to auto coś z roku 2012 zostanie... :evil: :-(
klemens:
Zostanie, zostanie. Ja kupiłem w lutym poprzedni rocznik. Obdzwoniłem połowę salonów w Polsce (więcej mi się nie chciało). Telefonicznie uzgodniłem najniższą cenę (za ten sam konkretny model, stojący na placu w Mszczonowie). Hyundai dawał 7tys. upustu. Najtaniej zaoferowano mi (w sumie) 14tys.upustu (albo 15 - nie pamiętam dokładnie ceny wyjściowej). Załatwiłem wszystko telefonicznie i mailowo i pojechałem do owego salonu tylko odebrać auto. Jeszcze dostałem sporo gadżetów. :-D
Nawigacja
[#] Następna strona