Forum > ix35 EL
[ix35 EL] Ile można wynegocjowac na nowym X35
javax:
Uff ... przynajmniej jeden post napawający optymizmem. Liczę, że kryzys w branży będzie moim sprzymierzeńcem, a nie ukrywam, że chętnie zapoluję na rocznik 2012. Ale wszystko w swoim czasie - najpierw jazda próbna i wstępne badanie gruntu, a potem jak wszytko pójdzie ok, to twarde negocjacje :)
Neptunek:
To ja podam trochę rzeczywistych danych, bo z tego tygodnia ;)
Zakup to: ix35 - 2.0 CRDi 184KM 4WD, wersja STYLE, kolor: COOL BROWN.
Do tego co powyżej dodatkowo:
- tempomat
- nawigacja (AutoMapa) z kamerą cofania
- gumowe dywaniki do środka
- czujnik parkowania przód
- aluminiowa osłona pod silnik
- 4 pełne koła (felga zimowa aluminiowa 16") + 4 opony zimowe
Za to wszystko do zapłaty: 115856 zł (brutto).
Pewnie ktoś powie że dużo, ale ja się kiepsko targuję :(
jacek2:
Ja w 2010 r za wersję comfort w manualu z 2.0 dieselem i napedem na 4 kółka zapłaciłem 119 000 zł, i tylu pierdół nie dostałem. Więc tylko pogratulować owocnego zakupu. Targować się nie musisz, skoro tyle wyrwać potrafisz... :mrgreen: :mrgreen:
kri$:
Dziś pytałem o ix35 comfort, 1.6 metalik, zaproponowali wstępnie - 74.700. Dorzucają komplet opon zimowych z alusami, dywaniki i czujki cofania, lakier w cenie. Jak dla mnie oferta słaba, jutro spróbuje lepiej wynegocjować. Oferta 3x33% ciekawa bo nie traci się upustów. Comfortów maja dużo, jedynie małe ilości w wersji style.
marbrzozk:
--- Cytat: "kri$" ---Dziś pytałem o ix35 comfort, 1.6 metalik, zaproponowali wstępnie - 74.700. Dorzucają komplet opon zimowych z alusami, dywaniki i czujki cofania, lakier w cenie. Jak dla mnie oferta słaba, jutro spróbuje lepiej wynegocjować. Oferta 3x33% ciekawa bo nie traci się upustów. Comfortów maja dużo, jedynie małe ilości w wersji style.
--- Koniec cytatu ---
Sprawdź w Kielcach i Dąbrowie Górniczej - stamtąd miałem najatrakcyjniejsze propozycje
Nawigacja
[#] Następna strona