Forum > Zakup Hyundaia

KUPNO - Sonata

<< < (26/52) > >>

Bartekkita:
Bogdan7, tak zamierzam zrobić :) Jednak tutaj już widać co nieco z linku który podał kosmos2011, co sądzicie o tym zderzeniu?

kosmos2011:
Zwróć uwagę na uszkodzenie lewego przedniego koła na pewno zawieszenie mocno dostało.

Bartekkita:
kosmos2011, chciałem go zabrać na geometrie + wiadomo przegląd, gdzieś jeszcze powinienem się udać?

bobek310:
Pełen przegląd techniczny z wbiciem do dowodu rejestracyjnego + sprawdzenie na Policji - czy nie jest kradziony.

Bartekkita:
Byłem z Hyundaiem na geometrii oraz ogólnym przeglądzie. Ogólny stan auta jest b.dobry, nie wyszło nic niepokojącego. Zero wycieków, wszystkie gumy ok, tracze hamulcowy przód stan b.dobry, tył stan dobry. Brak oznak rdzy, konstrukcja nieruszona w żadnym miejscu, zawieszenie ok. Geometria też wyszła w porządku diagnosta twierdził, że wszystko jest ok.
Niniejszym oświadczam, że moja mama stała się posiadaczem Sonaty :) Jako, że ja się będę zajmował czasem samochodem, to pewnie będę zaglądał na forum w poszukiwaniu pomocy i porad.
Mam jeszcze jedno pytanie, czy właściciele Sonat/Hyundaiów pozdrawiają się jakoś na drogach? Jeżeli tak to muszę mamę poinstruować :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej