Forum > Zakup Hyundaia
Zakup Santa Fe
robaszek127:
Najlepsza rada. Szukaj wśród najdroższych ofert. Nie zawsze oczywiście one są warte tych pieniędzy ale może trafisz od zwykłego człowieka co dbał o auto i nie chce oddać go za śmieszną kasę. Unikaj handlarzy bo oni sprowadzają takie na których najwięcej zarobią.
Często ludzie dają wysokie ceny by odstraszyć handlarzy i ludzi dzwoniących typu "dam 3000 i biorę od ręki".
Z drugiej strony te santa fe wcale za piękne nie są.....
WookieWroc:
--- Cytat: "vanhelsing" ---
--- Cytat: "WookieWroc" --- [...] teraz poluje na Santa Fe 1. Jaka jest cena realna za to auto w dobrym stanie z silnikiem crdi 2.0 113km albo v6 z automatem ? Bo są auta za 8000zł a są za 14000...
--- Koniec cytatu ---
No to masz odpowiedź. Sam się zapytałeś, sam se odpowiedziałeś. Generalnie pytanie z d..y wzięte. Sorry za szczerość, sam starałem się Ci wcześniej pomóc najlepiej jak mogłem, ale powoli widzę, że chyba nie warto. :evil: Dlaczego? Ano dlatego, że zadajesz pytania kompletnie bez sensu, oderwane od rzeczywistości. Jak dziecko, które nie widzi różnicy między autem za 8tys a takim za 14 tys. A po drugie, jak poczytałem Twoje wpisy i zobaczyłem, że "polujesz" na Santa Fe od 2016 roku, :shock: to stwierdziłem, że prędzej upolujesz mamuta niż Santa Fe. :mrgreen: Po prostu jesteś gadułą forumowym. Miłego "polowania" kolejne 2 lata.
--- Koniec cytatu ---
W 2016 kupiłem Opla Signum a nie Santa Fe, pytać mogłem, nikt mi nie zabroni. Nie ma głupich pytań są tępe odpowiedzi nie trzymające jakiegokolwiek poziomu.
vanhelsing:
--- Cytuj ---Nie ma głupich pytań
--- Koniec cytatu ---
Taa, jasne... :mrgreen: :roll:
WookieWroc:
To rozumiem że jak kupię Santa Fe albo Tucsona i będę miał pytania to zabronisz mi bo kupiłem teraz a nie w 2016 roku ? :mrgreen: :lol:
WookieWroc:
Panowie
https://www.otomoto.pl/oferta/hyundai-santa-fe-2-7-v6-awd-4x4-skora-klimatronik-tempomat-podgrz-fotele-serwisowany-ID6Bsgmm.html?
coś w nim jest niepokojącego na zdjęciach ? mam 150km w jedną stronę i wolę spytać
Nawigacja
[#] Następna strona