Forum > Zakup Hyundaia

Zakup Santa Fe

<< < (308/312) > >>

gkowalgaska:
Witaj
Nie jestem wielkim znawcą ale sam ostatnio szukałem takiego ostatnio i udało sie fajny dostać z 2004. Jedyne co widzę na zdjęciach to światła tył i zegary masz polift zgodnie z rokiem produkcji, natomiast przedni grill wygląda na przedlift (brakuje takiej belki plastikowej po środku). Ja na to zwracałem uwagę. Czyli warto zwrócić uwagę na śruby pod maską i mocowanie zderzaka albo po prostu zapytać o to sprzedawcę . O reszcie nie bede sie wypowiadał bo przebiegi i stan wnętrza to kwestia oceny na miejscu :) zwróć tez uwagę na tylni most, przy poszukiwaniach jeździłem takim w którym chuczal przy wyższych prędkościach i przy mocnych skrętach. Ten w którym kupiłem jest wszystko ok, nie słychać go i nie szarpie przy przyspieszaniu.

Jeżeli sie mylę co do przedniego grilla to prosze o sprostowanie bardziej doświadczonych uczestników forum :)

WookieWroc:
Tutaj też niby polift 2005 a tej belki nie ma

https://www.otomoto.pl/oferta/hyundai-santa-fe-2-4b-139tys-1-wlasciciel-climatroonic-skora-oplacony-z-niemiec-idealny-ID6BuPPG.html

gkowalgaska:
No tak tez jest przód przedlift. Ja na to zwracałem uwagę jak szukałem auta dla siebie bo jeżeli lift był na przełomie 2004 i 2005 roku zmienili przód i tył to gdzieś pojawiała sie czerwona lampka ze moze jednak cos bylo przy tym aucie bylo robione patrz historia wypadkowa auta i późniejsze naprawy z części przed lift bo np taniej. Nie skreślałbym oczywiście z automatu takiego auta, trzeba je po prostu oglądając i porozmawiać ze sprzedawcą choć tutaj różnie bywa :)

WookieWroc:
Kuźwa ale jak miałem Opla to nie patrzyłem na ceny ropy ale dzisiaj przypadkiem widziałem na stacji to ON 5.50 a 95 5.06... co to tak się odwala z tymi cenami? zastanawiam się czy ten 2.0 crdi ma sens...

WookieWroc:
Panowie a to prawda że Santa Fe SM w 2.0 crdi 113 automat albo 2.7 v6 automat, to nisza jeśli chodzi o Santa Fe ??

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej