Forum > Zakup Hyundaia
Zakup Santa Fe
MikiKacpi:
Tylne lampy przedlift - ale cały wygląda jak poliftowy a lift był dopiero w 2005 (nie widziałem też polifta z klimą manual a ten taką ma). Bardzo niski przebieg.
Brak plastikowej osłony silnika - może wcześniej jeździł na LPG a może mechanik zgubił?
Trzeba jechać i obejrzeć.
vanhelsing:
Samochód wygląda na zadbany. Koledzy marudzą i słusznie, bo przebieg jest raczej niewiarygodny, a te przedliftowe lampy w poliftowej budzie i manual klima zastanawiają, ale z drugiej strony co z tego-ten silnik będzie jechał jak należy nawet jak ma zdjęte z maski ze 100tys. Na pewno na podstawie zdjęć nie da się powiedzieć, że jest zamęczony :mrgreen: a to już dobrze rokuje. Jechać i oglądać.
lucasy:
siedzenie kierowcy wygniecione mocno. Albo jeździł ktoś o słusznej wadze, albo przebieg x2.
Cały wymuskany i wypsikany jak nówka z salonu. Do dokładnego przetrzepania z miernikiem lakieru w dłoni.
WookieWroc:
Witam Panowie sprzedałem swojego Opla i teraz poluje na Santa Fe 1. Jaka jest cena realna za to auto w dobrym stanie z silnikiem crdi 2.0 113km albo v6 z automatem ? Bo są auta za 8000zł a są za 14000...
vanhelsing:
--- Cytat: "WookieWroc" --- [...] teraz poluje na Santa Fe 1. Jaka jest cena realna za to auto w dobrym stanie z silnikiem crdi 2.0 113km albo v6 z automatem ? Bo są auta za 8000zł a są za 14000...
--- Koniec cytatu ---
No to masz odpowiedź. Sam się zapytałeś, sam se odpowiedziałeś. Generalnie pytanie z d..y wzięte. Sorry za szczerość, sam starałem się Ci wcześniej pomóc najlepiej jak mogłem, ale powoli widzę, że chyba nie warto. :evil: Dlaczego? Ano dlatego, że zadajesz pytania kompletnie bez sensu, oderwane od rzeczywistości. Jak dziecko, które nie widzi różnicy między autem za 8tys a takim za 14 tys. A po drugie, jak poczytałem Twoje wpisy i zobaczyłem, że "polujesz" na Santa Fe od 2016 roku, :shock: to stwierdziłem, że prędzej upolujesz mamuta niż Santa Fe. :mrgreen: Po prostu jesteś gadułą forumowym. Miłego "polowania" kolejne 2 lata.
Nawigacja
[#] Następna strona