Forum > Zakup Hyundaia

Kupno - TUCSON JM

<< < (60/66) > >>

wald:
Przejrzyj posty. kiedyś załączyłem opis wersji. Ja sprzedaję swojego, nigdy się na nim nie zawiodłem.

slava3:
No i czar trochę prysł. Niestety ten "super zadbany egzemplarz z 2004" roku miał szkodę w marcu 2017. Koszt szkody 1000-1500 EUR. Tyle znalazłem w raporcie VIN.

I co teraz? :?:

waszek_rmc:
To ciekawe co miał robione, skoro tak się sprzedawca zapiera, że bezwypadkowy :)

Może jakieś urwanie zawieszenia po wjechaniu w dziurę :)

kosmos2011:

--- Cytat: "slava3" ---Tyle znalazłem w raporcie VIN
--- Koniec cytatu ---

To dla innych szukających JM napisz numer vin i dane sprzedającego.

andrzej300:

--- Cytat: "slava3" ---No i czar trochę prysł. Niestety ten "super zadbany egzemplarz z 2004" roku miał szkodę w marcu 2017. Koszt szkody 1000-1500 EUR. Tyle znalazłem w raporcie VIN.

I co teraz? :?:
--- Koniec cytatu ---

i nic...taka szkoda to drobnostka może być, może zderzak i lampa np. wymieniona, w gorzej jakby była szkoda o jedno 0 więcej

za dużo szukacie dziury w całym, to co było naprawiane zawsze można zweryfikować

moja firma dla przykładu sprzedała bardzo dużo różnych modeli hyundaia..w zasadzie to najlepiej mi się hyundai sprzedaje...ale niestety klienci mają zbyt wygórowane oczekiwania do swojego budżetu, chociaż przywożę bardzo dobre egzemplarze to i tak wszyscy porównują do najniższych cen w ogłoszeniach.
A taki klient który szuka okazji , kupuje raporty i "kolekcjonuje" raporty z reguły nie kupuje samochodu, kupuje za to normalny człowiek który szuka dobrego,zadbanego  egzemplarza, dla którego wyznacznikiem nie jest cena, a ten pierwszy no cóż.... z reguły i tak kupuje najgorszego syfa, bo miała być perełka lub "okazja"

[ Dodano: 2017-09-12, 21:31 ]

--- Cytat: "kosmos2011" ---
--- Cytat: "slava3" ---Tyle znalazłem w raporcie VIN
--- Koniec cytatu ---

To dla innych szukających JM napisz numer vin i dane sprzedającego.
--- Koniec cytatu ---

i co jeszcze ? może jaki kolor majtek nosi sprzedający? jakie dane sprzedającego? nie wiesz że jest ochrona danych osobowych?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej