Forum > Zakup Hyundaia
Kupno - TUCSON JM
kosmos2011:
--- Cytat: "slava3" ---A co myślicie o takiej ofercie?
--- Koniec cytatu ---
W tym ogłoszeniu nic się nie zgadza
https://hyundai.afora.ru/eur/vin/kmhjn81bp6u247457/
Data sprzedaży 2006-04-10
Data produkcji 2005-07-17, a nie 2006
Nie posiada:
elektro-chromatyczne lusterka boczne
elektro-chromatyczne lusterko wsteczne
klimatyzacja automatyczna
klimatyzacja dwustrefowa
podgrzewana przednia szyba,
wielofunkcyjna kierownica
aSR (kontrola trakcji)
CZUJNIK DESZCZU
ZMIENIARKA
SENSOR ZMIERZCHU
MULTIMEDIA WYSOKIEJ KLASY
PODGRZEWANE FOTELE
SENSORY
TEMPOMAT
WIELE INNYCH DODATKÓW :mrgreen: :mrgreen: kompletny golas nawet podgrzewanych lusterek brak.
slava3:
Hehe, zgadza się, to golas. Opis chyba skopiowany z innego ogłoszenia.
Ale jak myślicie, warto się tym golasem zainteresować, w tej cenie?
[ Dodano: 2017-09-07, 07:30 ]
A czy wiecie ile ten golas ma poduszek powietrznych?
No i klimę manualną to chyba posiada, nie?
[ Dodano: 2017-09-07, 07:32 ]
A co byście powiedzieli na ten egzemplarz:
https://www.otomoto.pl/oferta/hyundai-tucson-sprowadzony-z-niemiec-2-0-benzyna-4x4-142-tys-km-perfekcyjny-ID6z1Xfg.html#e677403783
Warto jeszcze 13-latka kupować? Robiąc 10 tyś km rocznie, ile nim jeszcze pojeżdżę?
waszek_rmc:
Bardzo ładny, na rok produkcji nie patrz ale na stan ogólny. Tu masz zdrowy silnik, gaz sam założysz.
Sprawdź tylko spaliny pod katem oleju:) Silniki lubią czasem wypić.
Cena rozsądna. Wszystko powyżej 21-23 to chyba jakieś zalegajace stany w komisach:)
Na minus manualna Klima, ale za to łatwiej o ramkę 2din chyba, na plus piękny kolor. Najładniej chyba tucsonie w niebieskim. Ja bym go sprawdził jakbym chciał kupić :)
slava3:
Na sobotę planuję wycieczkę podczas której być może uda się obejrzeć obydwa wyżej omawiane modele. I może na któryś się zdecyduję.
Mam jeszcze pytanie. Czy orientujecie się w wersjach wyposażenia Tusconów? Pierwszy z powyższych modeli, nazwany "golasem", wg nr VIN to wersja wyposażenia N, która oznacza GLS lub super deluxe. Więc to chyba nie taki golas?
waszek_rmc:
Zależy chyba na jaki rynek... W sumie to nie wiem co oprócz skóry i automatycznej klimy może być w tucsonie :) One ogólnie były kiepsko wyposażone:)
Nawigacja
[#] Następna strona