Forum > Zakup Hyundaia

Kupno - TUCSON JM

<< < (58/66) > >>

MartinBlack:
Ci powiem, mój miał założony gaz w 2011 roku, instalacja Stagg, jakaś w górnej półki bo jak niedawno byłem u gaziarza na profilaktycznej regulacji to powiedział że takie instalacje bardzo rzadko widuje i to tylko w luksusowych autach, nieważne. Chodzi o to, że mimo wszystko, po 6 latach jeżdżenia na gazie silnik jest w bdb kondycji, nic gaz mu nie zaszkodził. Wiem bo zaraz po kupnie Tucsona - w maju br., byłem na szczegółowym przeglądzie i diagnostyce silnika i zawieszenia z całym podwoziem i nadwoziem. Mechanicy pochwalili autko a wydruki z diagnostyki wykazały że silnik jest zdrowiutki. Więc gaz jak najbardziej polecam do tego silnika.

kosmos2011:

--- Cytat: "MartinBlack" ---na szczegółowym przeglądzie i diagnostyce silnika... a wydruki z diagnostyki wykazały że silnik jest zdrowiutki. Więc gaz jak najbardziej polecam do tego silnika.
--- Koniec cytatu ---

Czy na tych wydrukach są zawarte informacje o ciśnieniu sprężania i pomiarze luzów zaworowych. Piszesz tak ogólnikowo, a w przypadku silnika G4GC + LPG są to kluczowe parametry do sprawdzenia no może jeszcze analiza spalin (HC).

KMHJN81BP7U661326 https://hyundai.afora.ru/eur/vin/kmhjn81bp7u661326/

slava3:
A co myślicie o takiej ofercie?

http://allegro.pl/hyundai-tucson-2-0-16v-140km-gaz-sekwencja-iwl-i6942064111.html

jego nr VIN to KMHJN81BP6U247457

Został zostawiony w komisie w rozliczeniu. Cena dość atrakcyjna. Na LPG od 3 lat.

Tylko widzę, że nie ma napisów Hyundai Tucson na tylnych drzwiach. Czy były takie wersje bez tych napisów?

Z góry dzięki za opinie.

waszek_rmc:
Hyundai to nie BMW, ze można bez napisów zamówić... Raczej do głębszej weryfikacji tył samochodu.

MartinBlack:

--- Cytat: "waszek_rmc" ---Hyundai to nie BMW, ze można bez napisów zamówić
--- Koniec cytatu ---
Może po prostu ktoś sobie je zdjął, nie którzy tak lubią.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej